< Return to Video

Zëri Jot, Vota Jote, E Ardhmja Jote

 • 0:00 - 0:01
  A dëshiron të fillosh e para ?
 • 0:02 - 0:03
  Kush fillon ?
 • 0:05 - 0:07
  Pse voton , mama ?
 • 0:08 - 0:11
  Votoj sepse është shumë e rëndësishme që zëri im të dëgjohet
 • 0:11 - 0:14
  Është një privilegj që stërgjyshja ime
 • 0:14 - 0:16
  dhe mamaja e saj , dhe mamaja e saj
 • 0:16 - 0:18
  nuk e kanë
 • 0:18 - 0:21
  Nëse nuk votoj atëhere askusht nuk do të mendojë për çështjet e mia
 • 0:21 - 0:22
  Qasje ndaj kujdesit shëndetësor
 • 0:22 - 0:23
  Dhuna policore
 • 0:23 - 0:24
  Reforma e imigrimit
 • 0:24 - 0:25
  Çështjet e mjedisit
 • 0:25 - 0:27
  Strehim të përballueshëm
 • 0:27 - 0:31
  Dhuna gjinore ndaj grave , homoseksualëve , tranvestitëve , dhe identitein gjinor të personave me ngjyrë
 • 0:31 - 0:34
  Të gjitha këto politika më prekin personalisht
 • 0:34 - 0:37
  Jam shumë e frymëzuar nga kjo zonjë e re dhe e bukur ulur afër meje
 • 0:37 - 0:39
  sepse ajo është e informuar
 • 0:39 - 0:44
  Shikoj gratë si ajo të cilat më mësuan të flisja për veten time
 • 0:44 - 0:47
  Ne kemi filluar të shohim që ne bëjmë një ndryshim
 • 0:47 - 0:49
  Votimi është mënyra për ta bërë atë
 • 0:49 - 0:54
  Çdo grua - ju lutem votoni për veten tuaj dhe për motrat tuaja
 • 0:54 - 0:58
  YWCA është në një mision për të eleminuaar racizmin dhe të fuqizojë gruan
 • 0:58 - 1:01
  Zëri jot , vota jote , e ardhmja jote
 • 1:01 - 1:03
  Zëri jot , vota jote , e ardhmja jote
Title:
Zëri Jot, Vota Jote, E Ardhmja Jote
Description:

YWCA është në një mision për të eleminuar racizmin dhe fuqizimin e gruas . Ne e dimë se sa vendimtare është të mbështesesh gratë, në veçanti gratë dhe vajzat me ngjyrë, këtë sezon zgjedhor dhe më gjërë.Si pjesë e YWCA në mbarë vëndin dilni nga përpjekjet për votim,ne jemi veçanërisht të përkushtuar për të bërë pjesën tonë për t'u sigurar që gratë të dalin në votim,dhe se përvojat dhe nevojat tona vlerësohen, përfaqësohen dhe ju japin përparësi atyre që na përfaësojnë në postet e zgjedhura.

Ne e dimë që votimi është kritik për të siguruar një të ardhme të shëndetshme,të sigurt dhe të fuqizuar për ne,familjeve tona,dhe komuniteteve tona.Sigurohu që ti,shokët tuaj dhe të dashurit tuaj jeni regjistruar për të votuar,sigurohu të ri-kontrollosh regjistrimin tënd, dhe sigurohu që të shfaqesh në votime!

Ky është zëri yt,vota jote,e ardhmja jote.
Për më shumë informacion,ju lutem vizitoni http://www.ywcavote.org/

more » « less
Video Language:
English
Team:
Amplifying Voices
Project:
Civic Participation and Democracy
Duration:
01:06

Albanian subtitles

Incomplete

Revisions Compare revisions