Return to Video

Zëri Jot, Vota Jote, E Ardhmja Jote

 • 0:00 - 0:01
  A dëshiron të fillosh e para ?
 • 0:02 - 0:03
  Kush fillon ?
 • 0:05 - 0:07
  Pse voton , mama ?
 • 0:08 - 0:11
  Votoj sepse është shumë e rëndësishme që zëri im të dëgjohet
 • 0:11 - 0:14
  Është një privilegj që stërgjyshja ime
 • 0:14 - 0:16
  dhe mamaja e saj , dhe mamaja e saj
 • 0:16 - 0:18
  nuk e kanë
 • 0:18 - 0:21
  Nëse nuk votoj atëhere askusht nuk do të mendojë për çështjet e mia
 • 0:21 - 0:22
  Qasje ndaj kujdesit shëndetësor
 • 0:22 - 0:23
  Dhuna policore
 • 0:23 - 0:24
  Reforma e imigrimit
 • 0:24 - 0:25
  Çështjet e mjedisit
 • 0:25 - 0:27
  Strehim të përballueshëm
 • 0:27 - 0:31
  Dhuna gjinore ndaj grave , homoseksualëve , tranvestitëve , dhe identitein gjinor të personave me ngjyrë
 • 0:31 - 0:34
  Të gjitha këto politika më prekin personalisht
 • 0:34 - 0:37
  Jam shumë e frymëzuar nga kjo zonjë e re dhe e bukur ulur afër meje
 • 0:37 - 0:39
  sepse ajo është e informuar
 • 0:39 - 0:44
  Shikoj gratë si ajo të cilat më mësuan të flisja për veten time
 • 0:44 - 0:47
  Ne kemi filluar të shohim që ne bëjmë një ndryshim
 • 0:47 - 0:49
  Votimi është mënyra për ta bërë atë
 • 0:49 - 0:54
  Çdo grua - ju lutem votoni për veten tuaj dhe për motrat tuaja
 • 0:54 - 0:58
  YWCA është në një mision për të eleminuaar racizmin dhe të fuqizojë gruan
 • 0:58 - 1:01
  Zëri jot , vota jote , e ardhmja jote
 • 1:01 - 1:03
  Zëri jot , vota jote , e ardhmja jote
Title:
Zëri Jot, Vota Jote, E Ardhmja Jote
Description:

more » « less
Video Language:
English
Team:
Amplifying Voices
Project:
Civic Participation and Democracy
Duration:
01:06

Albanian subtitles

Incomplete

Revisions Compare revisions