< Return to Video

Yahoo Answers – Simpler and More Personalized

 • 0:00 - 0:06
  Keni pyetje rreth detyrave të shtëpisë, rreth një recetë, ose diçka tjetër?
 • 0:06 - 0:09
  Yahoo Answers është vendi ku duhet të shkoni
 • 0:09 - 0:14
  Ne kemi bërë disa përditësime të reja ne mënyre që të pyetni dhe përgjigjeni më lehtë dhe më thjeshtë
 • 0:14 - 0:21
  Tani ju mund të bëni pyetjen, dhe të shtoni sekuenca multimediale, të gjitha prej ballinës së faqes, lartë në të djathtë
 • 0:21 - 0:27
  Është më lehtë se kurrë që të gjeni pyetjet e reja rreth temave tuaja të preferuara dhe rreth temave të popullarizuara
 • 0:27 - 0:29
  Ke një përgjigjje?
 • 0:29 - 0:34
  Shpërndaj çka dini ju duke i përdorur përditësimet e përgjigjjeve
 • 0:34 - 0:42
  Tabet Discover(gjej) dhe Answer(pergjigju) bëjnë më të lehtë që të i gjeni temat në komunitetit e përgjigjjeve
 • 0:42 - 0:46
  Tani ju mund të i modifikoni përgjigjjet që dëshironi të shihni
 • 0:46 - 0:49
  kështu ju mund ti shfletoni kategoritë tuaj të preferuara shpejt dhe lehtë
 • 0:49 - 0:53
  Njoftimet i bëjnë përgjigjjet në Yahoo të personalizuara per ju
 • 0:53 - 0:58
  Qëndro i përditesuar me përgjigjjet e reja te pyetjeve tuaja dhe temat në të cilat ju jeni i interesuar
 • 0:58 - 1:03
  Eja dhe shikoni se si Yahoo Answer është më i thjeshtë dhe më i personalizuar me ju
Title:
Yahoo Answers – Simpler and More Personalized
Description:

more » « less
Video Language:
English
Team:
Yahoo Help Videos
Duration:
01:04
 • Revision 2 published to YouTube http://youtu.be/J1QrvH9q5pQ

Albanian subtitles

Revisions Compare revisions