< Return to Video

Star Wars with Blockly - Hour of Code: Introduction

 • 0:01 - 0:04
  Mirë se erdhët në Orën e Kodimit
 • 0:14 - 0:20
  Përshëndetje, unë jam Kathleen Kennedy dhe jam proucente e Fillo Lufën :Zgjimi forcës . Sot ju do të
 • 0:20 - 0:28
  punoni me një nga yjet tona .BB-8.BB-8 është një robot sferik. Çdo gjë që ai bën dhe
 • 0:28 - 0:35
  çdo lëvizje që ai bën është i kontrolluar nga software i një kompjuteri. Shkenca kompjuterike ndikon
 • 0:35 - 0:41
  çdo industri, nga marketingu në kujdesin shëndetësor e në fima. Në fakt, qindra inxhinierë kompjuterikë
 • 0:41 - 0:45
  punojnë së bashku të realizojnë një film si Zgjimi i forcës.
 • 0:45 - 0:52
  Përshëndetje, unë jam Rachel Rose. Unë jam inxhiniere e lartë e R&D n ILM dhe drejtoj skuadrën
 • 0:52 - 0:57
  e zhvillimit dhe krijimit të animacioneve. Në Zgjimin e Forcës , unë jam përgjegjëse për të ndihmuar
 • 0:57 - 1:03
 • 1:03 - 1:09
 • 1:09 - 1:14
 • 1:14 - 1:17
 • 1:17 - 1:23
 • 1:23 - 1:28
 • 1:28 - 1:32
 • 1:32 - 1:37
 • 1:37 - 1:42
 • 1:42 - 1:45
 • 1:45 - 1:52
 • 1:52 - 1:57
 • 1:57 - 2:02
 • 2:02 - 2:06
 • 2:06 - 2:11
 • 2:11 - 2:16
 • 2:16 - 2:21
 • 2:21 - 2:28
Title:
Star Wars with Blockly - Hour of Code: Introduction
Description:

more » « less
Video Language:
English
Team:
Code.org
Project:
Hour of Code
Duration:
02:40

Albanian subtitles

Revisions