< Return to Video

ERB - Batman vs Sherlock Holmes

 • 0:13 - 0:14
  Kapelë të bukur
 • 0:14 - 0:16
  budalla
 • 0:16 - 0:17
  Dukesh si një rosë
 • 0:17 - 0:19
  E çova Alfredin të ti lexoje librat
 • 0:19 - 0:20
  Më tregoj se nuk bëjshin
 • 0:20 - 0:22
  Do ti thej ato arrat Angleze
 • 0:22 - 0:23
  Deri sa të jeni pluhur
 • 0:23 - 0:25
  Kam parë detektivë më të mirë
 • 0:25 - 0:27
  në Tago dhe Cash
 • 0:27 - 0:28
  ti gdhë
 • 0:28 - 0:30
  Unë i shkelmoj njërzit si ti
 • 0:30 - 0:32
  kur ti dhe Velma këtu
 • 0:32 - 0:34
  zgjidhni misterje të Scooby Doo-t
 • 0:34 - 0:35
  Asgjë nuk më bën të qesh
 • 0:35 - 0:37
  por vë bast se repi jot mund
 • 0:37 - 0:39
  Jepi tani
 • 0:39 - 0:40
  kurvë
 • 0:40 - 0:41
  Unë jam BATMAN
 • 0:41 - 0:43
  Unë një herë e takova një njeri të pasur
 • 0:43 - 0:44
  që mbante erë plehi dhe dhimbje
 • 0:44 - 0:45
  Holmes shpjegoja
 • 0:45 - 0:46
  Nxjer në përfundi se kjo njollë
 • 0:46 - 0:48
  është Bruce Wayne
 • 0:48 - 0:49
  Miliarderi?
 • 0:49 - 0:51
  Po, pasurija e tij e lejon
 • 0:51 - 0:51
  të blej ato
 • 0:51 - 0:52
  lojrat që i duhen
 • 0:52 - 0:54
  Sepse nuk ka super fuqi
 • 0:55 - 0:56
  Do të luftosh lakuriq
 • 0:56 - 0:57
  jepi atëherë
 • 0:57 - 0:59
  Kam ndëgjuar se ka një shërbëtor Anglez
 • 0:59 - 1:00
  Mirë, atëher ai e di se si është të shërbehet
 • 1:00 - 1:01
  nga njerëzit Anglez
 • 1:01 - 1:03
  Je një vigjilant
 • 1:03 - 1:04
  me brek të zeza
 • 1:04 - 1:06
  Assistenti im është doktor
 • 1:06 - 1:08
  sepse rrjedhja e ti është shumë e sëmur
 • 1:08 - 1:10
  Mbylle, budalla
 • 1:10 - 1:11
  Unë shërbej drejtësi
 • 1:11 - 1:14
  haje tani, assistenti im vjen përredh vetëm
 • 1:14 - 1:15
  Kur duhet
 • 1:15 - 1:15
  Djali
 • 1:15 - 1:17
  Mrekulli të ka çuar të pyesësh veten
 • 1:17 - 1:18
  si u vra bytha jote
 • 1:18 - 1:19
  kafshoj më shumë se ato qentë
 • 1:19 - 1:20
  atje poshtë në Baskervill
 • 1:20 - 1:20
  Do të shpërthej me
 • 1:20 - 1:21
  Rep lakuriqi
 • 1:21 - 1:22
  Rappeloj një ndërtesë, rrëmbejë një vjedhës
 • 1:22 - 1:23
  pastaj ha darkë me to, do të jetë trishtues
 • 1:23 - 1:24
  kam një sekret për vajzen
 • 1:24 - 1:24
  Irene Adler
 • 1:24 - 1:24
  E çova në folenë time
 • 1:24 - 1:25
  ta bam pow atë
 • 1:26 - 1:26
  Do ta çaj atë
 • 1:26 - 1:27
  me një cop të dorës
 • 1:27 - 1:28
  eja tani le ti kapim
 • 1:28 - 1:28
  o Zot i madh
 • 1:30 - 1:30
  Nuk je i mençur
 • 1:30 - 1:31
  Je egoist
 • 1:31 - 1:32
  ti i ve jetën e të gjidhve në rrezik
 • 1:32 - 1:34
  Pse nuk e le të dashurin tënd
 • 1:34 - 1:36
  të shkoj te gruaja e tij?
 • 1:36 - 1:36
  Askush nuk të do
 • 1:36 - 1:38
  As vëllau, as prindërit e tu
 • 1:38 - 1:39
  as Skotland Yardi
 • 1:39 - 1:40
  do të vdesësh pa asnjë shok
 • 1:40 - 1:42
  përveç asaj gjilpëre në dorën tënde
 • 1:43 - 1:45
  Kjo nuk duhet të regjistrohet si një nivel emocional
 • 1:46 - 1:48
  fillim, merr avantazh të tragjedisë fëmijore
 • 1:49 - 1:51
  pastaj bëj gjest me llullën
 • 1:51 - 1:53
  pastaj Watson e përfundon fjalinë
 • 1:53 - 1:54
  pastaj, unë i jap një kompliment të mençurisë
 • 1:54 - 1:56
  përfundim me një fraz vrasëse
 • 1:56 - 1:58
  Unë mendoj se vjdekja e prindërve tu
 • 1:58 - 2:00
  është shkaku që e maskon fytyrën
 • 2:00 - 2:01
  Je i turpruar dhe i traumatizuar
 • 2:01 - 2:02
  dhe i shqetësuar nga poshtërimi madh
 • 2:02 - 2:04
  duke shikuar
 • 2:04 - 2:05
  mamin duke vdekur
 • 2:05 - 2:07
  dhe babi yt duke shkuar me nxitim
 • 2:07 - 2:08
  Holmes e përfundove rastin
 • 2:08 - 2:10
  Ti je një lakuriq muti
 • 2:10 - 2:12
  Ritme të mira
 • 2:12 - 2:13
  Kam shumë
 • 2:13 - 2:14
  duke i mundur këto budallenj
 • 2:14 - 2:17
  ishte elementar, i dashur Watson
 • 2:17 - 2:18
  Owowowowowo!!
 • 2:18 - 2:19
  Kush fitoi?
 • 2:19 - 2:20
  Kush është tjetri?
 • 2:20 - 2:24
  Ti vendos!
Title:
ERB - Batman vs Sherlock Holmes
Description:

Epic Rap Battles of History Translated in Albanian

more » « less
Video Language:
English
Team:
Epic Rap Battles of History
Project:
ERB Season 2 - Part 2
Duration:
02:49

Albanian subtitles

Revisions Compare revisions