< Return to Video

Јас бев тука

 • 0:07 - 0:17
  Еден ден една порака еден гол
 • 0:17 - 0:35
  На здравје
 • 0:35 - 0:41
  Сакам да оставам мои отпечатоци во песокот.
 • 0:41 - 0:48
  Знам дека имаше нешто, и дека нешто оставив таму одзади
 • 0:48 - 0:55
  Кога го напуштам овој свет го напуштам без каење.
Title:
Јас бев тука
Description:

Музичко видео
www.whd-iwashere.org

more » « less
Video Language:
English
Team:
World Humanitarian Day
Duration:
04:00
dijamantdani added a translation

Macedonian subtitles

Incomplete

Revisions