Return to Video

Minecraft: Voyage Aquatic Congratulations

 • 0:00 - 0:02
  (Amy Lee33) Urime!
 • 0:02 - 0:03
  E përfundove!
 • 0:03 - 0:04
  (Squid) Urime!
 • 0:04 - 0:06
  (Netty) E përfundove!
 • 0:06 - 0:07
  Urime!
 • 0:07 - 0:10
  (Tomohawk) Urime!
 • 0:10 - 0:11
  Cfarë ditë e mirë!
 • 0:11 - 0:15
  E gjithë gjuetia na dërgoi në përfundimin e Minecraft.
 • 0:15 - 0:19
  Guacat, thesaret, dhe më pëlqen shumë ngjyra e prismarinës.
 • 0:19 - 0:23
  Dhe po ashtu mësuam se si të kodojmë me loops dhe kushtëzime.
 • 0:23 - 0:26
  (Kallamari) Duke biseduar për kodimin, është edhe një nivel tjetër brenda këtij misioni.
 • 0:26 - 0:28
  A do ta kompletoni, aventurista?
 • 0:28 - 0:31
  (Netty) Është një nivel me luatje të lirë dhe mund ti vendosni aftësitë e juaja të kodimit në aksion.
 • 0:31 - 0:33
  Dhe të ndërtoni diçka të pabesueshme.
 • 0:33 - 0:39
  (Tomohawk) Hmmm... një vend për të fshehur thesarin, një monument nënujor apo ndonjë kështjellë me korale?
 • 0:39 - 0:42
  Ahhh... sa shumë ide.
 • 0:42 - 0:47
  Provoni t'i përdorni disa nga loops që të përsëritni një veprim, dhe kushtëzimet për t'u përgaditur për të gjitha
 • 0:47 - 0:49
  skenaret e paparashikueshme.
 • 0:49 - 0:53
  (Amy Lee33) Keni dëshmuar se jeni një programer shumë i mirë deri më tash,
 • 0:53 - 0:56
  dhe mezi po pres të shoh se çfarë do të ndërtoni.
 • 0:56 - 0:59
  Dhe shpresojmë që aventurat e juaja me kod nuk mbarojnë këtu.
 • 0:59 - 1:01
  Udhëtime të këndshme!
Title:
Minecraft: Voyage Aquatic Congratulations
Description:

more » « less
Video Language:
English
Team:
Code.org
Project:
CSF '21-'22
Duration:
01:02

Albanian subtitles

Revisions Compare revisions