Return to Video

ERB - Thomas Edison vs. Nikola Tesla

 • 0:10 - 0:11
  Cohu
 • 0:11 - 0:12
  se do te elektrizohesh
 • 0:12 - 0:13
  kur te filloj rrepin
 • 0:13 - 0:14
  do te grabis stilin dhe do ta shtoj
 • 0:14 - 0:15
  tek lista ime e gjate e patentave
 • 0:15 - 0:16
  nderkohe qe ishe i zene
 • 0:16 - 0:17
  duke hapur kanale
 • 0:17 - 0:18
  dhe djegur ura
 • 0:18 - 0:19
  une po nxirrja shpikje
 • 0:19 - 0:20
  shtuar pasuri
 • 0:20 - 0:21
  prandaj shko kthehu tek pellumbat e tu
 • 0:21 - 0:22
  ti je nje budall
 • 0:22 - 0:23
  i semure me OCD
 • 0:23 - 0:24
  ti ske qire
 • 0:24 - 0:26
  por u ndeze mire nga une
 • 0:26 - 0:27
  do te shtyp Tesla
 • 0:27 - 0:28
  ska si te ta them me te mire
 • 0:28 - 0:30
  nuk e alternoj rrymen
 • 0:30 - 0:32
  ta bej dissin drejtperdrejte
 • 0:32 - 0:34
  Une shoh nje univers me energji te pafundme
 • 0:34 - 0:35
  po asnje kercenim
 • 0:35 - 0:36
  nga ky armik
 • 0:36 - 0:38
  keshtu qe mund te me quash Tesla
 • 0:38 - 0:38
  Nikola
 • 0:38 - 0:39
  i veshur me elegance
 • 0:39 - 0:41
  duke dhene mesime mbi elektricitetin
 • 0:41 - 0:42
  kjo do te je ne test
 • 0:42 - 0:43
  keshtu qe rrefehu
 • 0:43 - 0:44
  per vjedhjet
 • 0:44 - 0:45
  dhe leje boten ta dije
 • 0:45 - 0:46
  cfare i beri Serbi
 • 0:46 - 0:48
  Magjistarit te Menlo
 • 0:48 - 0:49
  historia po rishkruhet
 • 0:49 - 0:51
  edhe ne Reddit thuhet
 • 0:51 - 0:52
  qe shpikjet e tua me te mira
 • 0:52 - 0:53
  ishin menyra se si te vidhje
 • 0:53 - 0:54
  e verteta vret
 • 0:54 - 0:55
  je i varfer dhe i mbaruar
 • 0:55 - 0:56
  as me behet vone
 • 0:56 - 0:56
  per vizionet e tua
 • 0:56 - 0:58
  neqoftese nuk nxjerrin fitim
 • 0:58 - 0:58
  une bej=j biznes
 • 0:58 - 0:59
  More vesh?
 • 0:59 - 1:00
  gjera qe ti nuk munde
 • 1:00 - 1:01
  Kaq i madh
 • 1:01 - 1:03
  sa e bera New Jersey te duket mire
 • 1:03 - 1:04
  po kendoj ne rregjistruesin qe shpika
 • 1:04 - 1:06
  ti u munde ja ku e thashe
 • 1:06 - 1:07
  dhe ve bast 50 mije dollare
 • 1:07 - 1:08
  qe nuk kurre do ta harrosh
 • 1:08 - 1:09
  pa mua
 • 1:09 - 1:10
  ja nje vizion
 • 1:10 - 1:11
  si do te ishte beteja
 • 1:11 - 1:12
  pa drita
 • 1:12 - 1:13
  pa kamera
 • 1:13 - 1:13
  pa ze
 • 1:13 - 1:14
  e shikon?
 • 1:14 - 1:15
  ti i marre
 • 1:15 - 1:16
  ti mendon se mund
 • 1:16 - 1:17
  te me prekesh me kete ?
 • 1:17 - 1:18
  ti nuk munde dot te menaxhoje dhuratat e mia
 • 1:18 - 1:19
  me mendjen tende ziliqare
 • 1:19 - 1:20
  cfare kisha une ne mendje
 • 1:20 - 1:22
  ishte para asaj kohe
 • 1:22 - 1:23
  ti nuk vodhe nga une
 • 1:23 - 1:25
  ti i vodhe njerezimit
 • 1:25 - 1:27
  eshte nje transmetim wireless i se vertetes
 • 1:27 - 1:28
  dhe eshte nje histori e vertete shokuese
 • 1:28 - 1:29
  i nje bankieri dhe teje
 • 1:29 - 1:30
  dhe sikur njerezit ta dinin
 • 1:30 - 1:32
  qe me ndalove te beja energjine falas
 • 1:32 - 1:33
  ata do te mallkonin
 • 1:33 - 1:35
  Con-Edison me te gjitha mjetet
 • 1:35 - 1:36
  Kush fitoi?
 • 1:36 - 1:38
  Kush eshte tjetri?
 • 1:38 - 1:40
  Ti vendos
Title:
ERB - Thomas Edison vs. Nikola Tesla
Description:

more » « less
Video Language:
English
Team:
Epic Rap Battles of History
Project:
ERB Season 2 - Part 3
Duration:
02:04

Albanian subtitles

Revisions Compare revisions