YouTube

Got a YouTube account?

New: enable viewer-created translations and captions on your YouTube channel!

Albanian subtitles

← VISION - Motivational Video

Get Embed Code
30 Languages

Showing Revision 1 created 05/27/2015 by Liridon Selmani.

 1. Not Synced
 2. Not Synced
 3. Not Synced
  Ne si njerëz kemi
 4. Not Synced
  Ne kemi diçka që asnjë kafshë nuk e ka
 5. Not Synced
  Dhe ajo është
 6. Not Synced
  Imagjinata
 7. Not Synced
  Dhe cfarë imagjinata ju mundëson juve të bëni
 8. Not Synced
  Ajo ju mundëson të shihni
 9. Not Synced
  Përpara se të ndodh