Albanian 字幕

← Yahoo Answers – Simpler and More Personalized

获得嵌入代码
13种语言

Showing Revision 2 created 10/18/2014 by Nertila Ismailaj.

 1. Keni pyetje rreth detyrave të shtëpisë, rreth një recetë, ose diçka tjetër?
 2. Yahoo Answers është vendi ku duhet të shkoni
 3. Ne kemi bërë disa përditësime të reja ne mënyre që të pyetni dhe përgjigjeni më lehtë dhe më thjeshtë
 4. Tani ju mund të bëni pyetjen, dhe të shtoni sekuenca multimediale, të gjitha prej ballinës së faqes, lartë në të djathtë
 5. Është më lehtë se kurrë që të gjeni pyetjet e reja rreth temave tuaja të preferuara dhe rreth temave të popullarizuara
 6. Ke një përgjigjje?
 7. Shpërndaj çka dini ju duke i përdorur përditësimet e përgjigjjeve
 8. Tabet Discover(gjej) dhe Answer(pergjigju) bëjnë më të lehtë që të i gjeni temat në komunitetit e përgjigjjeve
 9. Tani ju mund të i modifikoni përgjigjjet që dëshironi të shihni
 10. kështu ju mund ti shfletoni kategoritë tuaj të preferuara shpejt dhe lehtë
 11. Njoftimet i bëjnë përgjigjjet në Yahoo të personalizuara per ju
 12. Qëndro i përditesuar me përgjigjjet e reja te pyetjeve tuaja dhe temat në të cilat ju jeni i interesuar
 13. Eja dhe shikoni se si Yahoo Answer është më i thjeshtë dhe më i personalizuar me ju