Albanian 字幕

← Sync contacts using CardDAV

获得嵌入代码
6种语言

Showing Revision 1 created 10/18/2014 by Nertila Ismailaj.

 1. Sinkronizo kontaktet duke përdorur CardDAV
 2. Sinkronizimi të lejon të sjellësh kontaket e tua në pajisjen tënde iOS
 3. Sinkronizimi i informacionit përditësohet automatikisht
 4. pavarsisht nëse ndryshimet bëhen në pajisjen tuaj iOS apo ne Yahoo Contacts
 5. Përdor CardDAV kur do të sinkronizosh vetëm informacionin e kontakteve tënde
 6. -jo informacionin e produkteve të tjera të Yahoo
 7. Procesi është i njëjtë për të tëra paisjet iOS
 8. Shtyp Settings në menunë kryesore
 9. Shtyp Mail,Contacts,Calendars
 10. Shtyp Add Account (Shto llogari)
 11. Shtyp Other (Tjetër)
 12. Shtyp Add CardDAV Account (Shto llogari CardADV)
 13. Ne rreshtin ''Server'' shkruani URL :
 14. https://carddav.address.yahoo.com
 15. Më pas shkruani IDnë tuaj te Yahoo,Fjalëkalimin dhe një përshkrim
 16. Shtyp Next (Tjeter)
 17. Shfaqet informacioni i verifikimit
 18. Kontaktet tuaja tashmë janë librin e adresave te telefonit
 19. Tashmë ti mund të kontaktosh me miqtë e tu ne anë të telefonit dhe mund të përditësohesh kudo ,në cdo kohë