Return to Video

Ape Clarification

 • 0:00 - 0:02
  Ne videon e pare te evolucionit
 • 0:02 - 0:08
  une vizatova dicka qe e quajta majmun dhe pastaj vizatova nje bisht.
 • 0:08 - 0:12
  Ajo qe dua te bej ne kete video eshte: te sqaroj se vizatimi ishte i gabuar.
 • 0:12 - 0:17
  Majmunet(Ape) nuk kane bisht
 • 0:17 - 0:21
  Dhe kjo eshte nje nga karakteristikat qe i dallon ata.
 • 0:21 - 0:24
  Ka padyshim primare te tjere qe nuk kane bisht,
 • 0:24 - 0:28
  por majmunet (ape) nuk kane bisht.
 • 0:28 - 0:31
  Dhe sa per sqarim, ka 2 familje brenda grupit te majmuneve (ape)
 • 0:31 - 0:34
  dhe emrat e tyre jane " majmunet e vegjel" dhe " majmunet e medhenj"
 • 0:34 - 0:40
  Ne majmunet e vegjel futen - gibonet, majmunet e vegjel,
 • 0:40 - 0:44
  Dhe ne majmunet e medhenj futen: shimpazete dhe forillat
 • 0:44 - 0:46
  dhe une, nje qenie njerezore!
 • 0:46 - 0:51
  Pra jane keta ketu, keta jane majmunet e medhenj.
 • 0:51 - 0:53
  Keta jane majmunet e medhenj.
 • 0:53 - 0:58
  Dhe sigurisht ky majmuni ketu nuk kishte shume stil
 • 0:58 - 1:00
  ne vitin 1994.
 • 1:00 -
  Dhe nuk i dukej e nevojshme prerja e flokeve.
Title:
Ape Clarification
Description:

Ape Clarification - that they have no tails

more » « less
Video Language:
English
Duration:
01:04
emanuela.shehu added a translation

Albanian subtitles

Revisions