Return to Video

Mozilla Firefox: Një Lloj Tjetër Shfletuesi

 • Not Synced
  Jemi jo pak të kënaqur që jemi shfletuesi i çuditshëm.
 • Not Synced
  Nuk kemi iniciale aksionesh për
 • Not Synced
  t'ia dhënë shtypit bashkë me emrin tonë.
 • Not Synced
  Nuk kemi fitim.
 • Not Synced
  Nuk kemi yje roku që i vëmë mbi të tjerët
 • Not Synced
  Nuk bëjmë po ato pazare,
 • Not Synced
  nuk nënshkruajmë po ato kontrata,
 • Not Synced
  apo shtrëngojmë po ato duar,
 • Not Synced
  si gjithkush tjetër.
 • Not Synced
  Dhe ndjehemi mirë me tërë këtë.
 • Not Synced
  Jemi një grup njerëzish jokonvencionalë,
 • Not Synced
  frymëzuar në mënyrë të pavarur,
 • Not Synced
  që gjërat i bëjnë pakëz ndryshe.
 • Not Synced
  Atje ku një shoqëri tjetër do të çmonte fitimin
 • Not Synced
  ne çmojmë... vlerat.
 • Not Synced
  Kur konkurrenti bluan se si ta bëjë diçka
 • Not Synced
  pronësore, ne luftojmë ta lëmë të lirë.
 • Not Synced
  Dhe teksa shumica e produkteve dhe teknologjive
 • Not Synced
  zhvillohen pas dyersh të mbyllura,
 • Not Synced
  tonat kultivohen në qiell të hapur,
 • Not Synced
  gjithkush mund t'i shohë.
 • Not Synced
  Nuk na duhet të përgjigjemi ndaj aksionerësh.
 • Not Synced
  Përgjigjemi vetëm para jush.
 • Not Synced
  Dhe nuk veprojmë kështu se na duket zbavitëse,
 • Not Synced
  edhe pse është tejet zbavitëse.
 • Not Synced
  Veprojmë në këtë mënyrë
 • Not Synced
  ngaqë besojmë se është gjëja e duhur për t'u bërë.
 • Not Synced
  Besojmë në parimet e jo te përfitmi.
 • Not Synced
  Besojmë se ndershmëria fiton mbi sekretin,
 • Not Synced
  dhe bashkësia mbi interesat e korporatave.
 • Not Synced
  Besojmë se është më mirë të përkujdesesh
 • Not Synced
  për web-in se sa ta kesh pronë,
 • Not Synced
  ta shohësh si burim që do mbrojtur
 • Not Synced
  se sa si mall për shitje.
 • Not Synced
  Dhe besojmë fort në risitë
 • Not Synced
  që e vënë përdoruesin në ballë dhe në pozicion drejtues.
 • Not Synced
  Por më e rëndësishmja,
 • Not Synced
  besojmë te ju.
 • Not Synced
  Besojmë se shfletuesi më i mirë i botës
  u bë i mundur
 • Not Synced
  nga inxhinierë, programuesa,
 • Not Synced
  grafistë, dhe njerëz si ju,
 • Not Synced
  që japin kohë nga e tyrja, talent, energji dhe
  përkrahje për kauzën.
 • Not Synced
  Dhe besojmë se tok,
 • Not Synced
  me këtë kauzë në mendje,
 • Not Synced
  mund të vazhdojmë me risi në përfitim të
  individit,
 • Not Synced
  dhe përmirësimit të web-it.
 • Not Synced
  Që kështu përherë e përgjithmonë
 • Not Synced
  t'i shërbejë të mirës së përgjithshme.
 • Not Synced
  Jemi të tërë Mozilla Firefox.
 • Not Synced
  Nuk jemi thjesh një shfletues ndryshe.
 • Not Synced
  Jemi një shfletues që sjell ndryshim.
Title:
Mozilla Firefox: Një Lloj Tjetër Shfletuesi
Video Language:
English
Duration:
02:02

Albanian subtitles

Revisions Compare revisions