Return to Video

Learning, Freedom, and the Web Mini Roll Call

 • 0:00 - 0:02
  Tung unë jam Henry. Jam nga Singapori
 • 0:02 - 0:03
  Unë jam Gaby, dhe jam nga Toulouse
 • 0:03 - 0:05
  Mark Surman nga Toronto
 • 0:05 - 0:07
  Unë jam Laura. Jam nga Seattle
 • 0:07 - 0:10
  Tung unë jam David, dhe jam nga Toronto
 • 0:10 - 0:12
  Jam Carlo nga Italia
 • 0:12 - 0:13
  Jam Imke, nga Gjermania
 • 0:13 - 0:15
  Tung, unë jam David dhe jam nga Bordeaux
 • 0:15 - 0:16
  Phillip, Capetown
 • 0:16 - 0:20
  Tung, emri im është Johan dhe unë jam nga Kopenhaga
Title:
Learning, Freedom, and the Web Mini Roll Call
Video Language:
English

Albanian subtitles

Revisions