< Return to Video

Star Wars with Blockly - Hour of Code: Closing

 • 0:01 - 0:06
  Pershendetje, une quhem Alice, dhe jam pergjegjese per ekipet e produktit ketu ne Code.org dhe
 • 0:06 - 0:10
  kam punuar ne kete tutorial te cilin po e shihni tani. Keni arritur ne
 • 0:10 - 0:14
  nivelin e fundit. Urime! Ju keni mesuar gjithcka qe ju duhet te dini per te krijuar
 • 0:14 - 0:20
  lojen tuaj te Star Wars. Tani me nuk ka instruksione, nuk ka mistere per te zgjidhur. Mund te beni lojen tuaj
 • 0:20 - 0:26
  dhe te zgjedhni se si do te funksionoj. Vetem nje gje te fundit, i keni hapur tingujt dhe melodite e reja
 • 0:26 - 0:30
  dhe komanda te reja per te bere edhe me shume.
  (studentet flasin) Pra kemi krijuar nje loje e cila
 • 0:30 - 0:34
  te lejon te marresh pike te ndryshme.
 • 0:34 - 0:38
  Eventualisht, i gjithe ekrani eshte i mbushur me puffer pigs dhe kur i prek 10,000 nga ata, ti fiton.
 • 0:38 - 0:45
  (studentet flasin) Kemi krijuar nje loje ku
 • 0:45 - 0:47
  nuk mund te humbesh dhe cdo gje te jep pike shtese. Per programin tim, kam ktheyr qelesat,
 • 0:47 - 0:51
  ashtu qe sado here qe klikon larte, karakteri yt shkon poshte dhe kur klikon ne te djathte, karakteri yt
 • 0:51 - 0:58
  shkon ne te majte. Eshte shume e veshtire! Nganjehere mund te marresh nje avantazh, dhe te trashegosh nje avantazh
 • 0:58 - 1:04
  nese je zhvilluesi i lojes. A e bera? Po!
 • 1:09 - 1:13
  Kur te keni perfunduar se krijuari lojen, zgjedhni per te ndare ate me shoket tuaj
 • 1:13 - 1:15
  ose luaj nje loje ne telefon! Kenaquni.
Title:
Star Wars with Blockly - Hour of Code: Closing
Description:

more » « less
Video Language:
English
Team:
Code.org
Project:
Hour of Code
Duration:
01:18

Albanian subtitles

Revisions