< Return to Video

How To Make A Sprite

 • Not Synced
  [muzikë ritmike]
 • Not Synced
  Është koha për të gërmuar në
  disa veçori argëtuese të Sprite Lab.
 • Not Synced
  Gjëja e parë që duhet bërë
  është të konfigurosh një Sprite.
 • Not Synced
  Për të shtuar një Sprite, mund të përdorni
 • Not Synced
  bllokun "bëj një sprite të ri".
 • Not Synced
  Ky bllok ju lejon të jepni
 • Not Synced
  Sprite-it tuaj një kostum dhe një lokacion.
 • Not Synced
  Nëse dëshironi të ndryshoni
  vendndodhjen e Sprite,
 • Not Synced
  mund të klikoni pinin
  në bllokun "lokacioni",
 • Not Synced
  dhe pastaj klikoni ku dëshironi të shkojë.
 • Not Synced
  Ju mund të ndryshoni madhësinë
  e Sprites tuaj gjithashtu.
 • Not Synced
  Për ta bërë një Sprite më të vogël,
 • Not Synced
  mund të përdorni bllokun "përcakto madhësinë"
 • Not Synced
  dhe më pas shkruani një numër
  që është më pak se 100.
 • Not Synced
  Nëse keni dy ose më shumë Sprites
 • Not Synced
  me të njëjtin kostum,
 • Not Synced
  kjo do t'i ndryshojë të gjitha menjëherë.
 • Not Synced
  Tani, le të lëvizim sprite-in
 • Not Synced
  duke përdorur një sjellje.
 • Not Synced
  Mund të filloni duke dhënë Sprite-it
 • Not Synced
  sjelljen "rrotullim në të djathtë".
 • Not Synced
  Sapo fillon një sjellje,
 • Not Synced
  do të ekzekutohet pa pushim përgjithmonë,
 • Not Synced
  ose derisa t'i thuash të ndalojë.
 • Not Synced
  Dhe kjo është gjithçka çfarë ka për të.
 • Not Synced
  Tani është radha juaj.
 • Not Synced
  [muzika ritmike zhduket]
Title:
How To Make A Sprite
Description:

more » « less
Video Language:
Spanish (Spain)
Team:
Code.org
Project:
CSF '21-'22
Duration:
01:17
diellzashllaku edited Albanian subtitles for How To Make A Sprite

Albanian subtitles

Incomplete

Revisions