Return to Video

04-17 Memory Outro

 • 0:01 - 0:02
  Ani, ta ndërrojmë këtë.
 • 0:03 - 0:07
  - Ky rreshti është...
  - Kjo gjëja me memorie të menaxhuar është kaq
 • 0:07 - 0:10
  e fortë, shumë më e mirë se C++ dhe
  tejet më e shpejtë.
 • 0:10 - 0:14
  Mendoj që kurrë s'do të kem nevojë të brengosem
  më për performancë.
 • 0:14 - 0:15
  >> [ZË]
Title:
04-17 Memory Outro
Description:

more » « less
Video Language:
English
Team:
Udacity
Project:
ud825 - Android Performance
Duration:
0:17

Albanian subtitles

Revisions