Amara Subtitling Platforms

Amara makes it incredibly easy to caption and translate your videos.

FREE Platform

Illustrated hand with colorful floating characters and icons above it

The multi-award winning Amara Public Editor is FREE and super easy to use. All video and subtitles are public, and open for collaboration when using this platform.

Click here for a video tutorial

Learn More

Enterprise Platform

An illustrated hand holding a video icon with two hands and a cat paw reaching up to help, from below

The Amara Enterprise platform is a powerful solution for captioning and subtitling your own videos, or managing your own team of linguists. It provides a secure and private workspace, tools and workflows for ensuring quality, plus a powerful API.

Get Started

Learn More

How to Use the Amara Editor

Watch Video

Amara Editor interface screenshot

FREE Platform

Amara makes adding subtitles to any video a breeze. Invite friends, family, and audience members to collaborate with you, or let the thousands of active members on Amara contribute. For example, the band OK Go used the Public Editor to have their fans subtitle their videos into many different languages!

Three simple steps:

Text cursor icon

Type

Sync icon

Sync

Magnifying glass icon

Review

The Amara Public Editor is collaborative, easy to learn, and fun to use.

What Our Free Users Are Saying

@AmaraSubs falënderime me thasë për ekzistencën tuaj. Po vdisja për të përkthyer një video dhe tanimë ju gjeta.

@BraveXuan

Faleminderit për asistencën dhe komunikimin e shkëlqyer. Jam i kënaqur sa s’bëhet. Mahalo! Awwwwright!

Liko (fill pasi aktivizuam anglishten kreole havajane)

Dua t’ju bëj të ditur se e dua plotësisht sajtin tuaj! Është kaq mahnitëse të mësosh një gjuhë të huaj! Është kaq kollaj të gjesh video zbavitëse në gjuhën që studioj (i dua gjuhët), përfshi titra. Superfinoke!

Gabriel

Enterprise Platform

Address all of your localization needs with one powerful technology. Amara Enterprise enables you to manage your own team of linguists, vendors, and/or volunteers to localize your content. The Enterprise platform offers a secure and private workspace, along with tools and workflows for team management. Connect your own CMS quickly and easily with our robust API, or use our intuitive interface.

The Enterprise Platform is:

Privacy icon

అంతరంగికం

Padlock icon

Secure

Gear icon

Customizable

A cloud-based solution for your video localization and subtitling needs.

These Organizations Subtitle with Amara

What Our Enterprise Users Are Saying

Punën tonë për shtrirje në më shumë njerëz me lëndën tonë, Amara e ka bërë një udhëtim efikas dhe të pëlqyeshëm.

Tommy Nyberg, Moderskeppet

Bashkësia Amara furnizon DO-IT me një mundësi punimi në bashkëpunim me njerëz anembanë globit, çka na ndihmon të arrijmë synimin tonë të shtrirje në një publik global dhe maksimizim të potencialit të individëve me paaftësi fizike kudo në botë. Nga ana e vet, kjo do t’i bëjë krejt bashkësitë tona më të gjallëruara, më të larmishme dhe më përfshirëse.

Terrill Thompson; Gaby de Jongh - DO-IT, Universiteti i Uashingtonit

Amara ua bën të lehtë njerëzve që njohin më mirë materialin tonë, studentëve tanë, të krijojnë titra me kuptim për kurset tona. Titrat rritin për të tjerët shkallën e hyrjen në shkencë të thelluar, dhe e bëjnë të këndshëm të nxënit. Përgjithësisht, studentët tanë që merren me titrim, dalin më mirë në kurset e tyre - është një sistem i goditur për mbajtje shënimesh!

Julia Heusinkveld, Complexity Explorer

Amara na ka ndihmuar të rritim shkallën e përdorimit dhe të angazhojmë nxënësit tanë anembanë botës me një platformë të lehtë në përdorim.

Justin Dile, Marginal Revolution University

Professional Subtitles for Localization and Accessibility

Make your content accessible, searchable, and increase your SEO! If you need captions or translations quickly, the Amara On Demand team has over 2,500 professional linguists and native speakers dedicated to providing the highest quality captions and translations on time, every time.

We support 50 plus languages to help organizations across the globe localize their content. Let us take care of all your localization needs!

Learn More

Get Started

Choose one of Amara's subtitling solutions below

Public
Free
Single User
 • Award-winning Editor
 • Privacy
 • Standard Support
 • Customisable Roles
 • Team Workflows
 • Advanced Workflows
 • Enterprise Add-ons
Plus
$24
per month
2 users
Extra users $12 each
 • Award-winning Editor
 • Privacy
 • Standard Support
 • Customisable Roles
 • Team Workflows
 • Advanced Workflows
 • Enterprise Add-ons
Pro
$128
per month
4 users
Extra users $32 each
 • Award-winning Editor
 • Privacy
 • Standard Support
 • Customisable Roles
 • Team Workflows
 • Advanced Workflows
 • Enterprise Add-ons
Enterprise
Customizable Users
 • Award-winning Editor
 • Privacy
 • Standard Support
 • Customisable Roles
 • Team Workflows
 • Advanced Workflows
 • Enterprise Add-ons