Albanian titulky

← Pse mund numri i vlerësuar i rezultateve të ndryshojë kur shkon nga faqja 1 në faqen 2?

Získať kód na vloženie
40 Languages

Ukazujem Revíziu 2 vytvorenú 08/18/2014 od Ruan Victor.

 1. Pyetja e sotme vjen nga San Francisko, Kaliforni.
 2. Blind Pesë vjeçar pyet, "Sa e besueshme është vendi zorrës së trashë,
 3. pyetje, dhe pse numërimin total ndonjëherë ndryshojnë nga
 4. faqe një për faqen dy? "
 5. E pra, unë nuk do të me të vërtetë vënë atë në terma të
 6. faqe zorrës së trashë query!
 7. Në vend të kësaj, unë do të strumbullar dhe të ngushta dhe të përqëndrohet poshtë në
 8. rezultatet vlerësime.
 9. Pra, ka disa gjëra për të dini.
 10. Numri një, nëse nuk e keni vënë re, ju duhet të vini re
 11. se rezultatet e vlerësimet janë vetëm të sakta për rreth tre
 12. shifra të konsiderueshme.
 13. Pra, ata janë vlerësime.
 14. Ndërsa ne jemi duke kërkuar për pyetje, në një pikë të themi, OK, ne
 15. kemi të mjaftueshme për të përbëjnë faqen e parë, dhe ne e shohim se sa larg
 16. ne kemi kaluar nëpër ourposting list--
 17. Shuma e të dhënave ne have--
 18. prandaj, ne mund të vlerësojmë se ka lidhje me këtë shumë
 19. Rezultatet e majtë.
 20. Tani kur ju klikoni nga një faqe në faqen dy, papritmas
 21. ju do të jeni më thellë.
 22. Dhe kështu që ju keni një vlerësim më të mirë, ose ju keni një
 23. vlerësim pak më të ndryshme, për shkak se ju jeni duke filluar të
 24. shikoni jo vetëm pak e rrugës nëpër të gjithë ata
 25. dokumentet, ju jeni në të vërtetë duke filluar të
 26. shkojnë thellë e më thellë.
 27. Pra, kjo është relativisht e zakonshme për rezultatet e vlerësimeve tona në
 28. ndryshojë duke shkuar nga një faqe në faqen dy, në mënyrë tipike duke u bërë
 29. më të sakta.
 30. Pra, kjo nuk është zakonisht një faktor i pyetjes faqe zorrës së trashë.
 31. Kjo është zakonisht një faktor prej nesh duke gërmuar thellë nëpër tonë
 32. dhënave, dhe si rezultat, ne kemi një të mirë ose të paktën një
 33. vlerësim i ndryshëm për sa rezultate ka.
 34. Për më shumë burime webmasters, vizitë google.com/webmasters