Return to Video

Çfarë sinjali rankingu shqetëson më shumë SEO-t?

 • 0:00 - 0:03
  Pyetja e sotme vjen nga Siatëll, Uashington.
 • 0:03 - 0:07
  "Scared of Clowns" dëshiron të thotë, çfarë signali renditjeje do t'ju
 • 0:07 - 0:10
  thotë SEO-ve të shqetëson më shumë?
 • 0:10 - 0:13
  Në çfarë signali renditjeje SEO-t duhet të fokusohen me shumë?
 • 0:13 - 0:17
  Dhe pikë bonus nëse ju mund të përgjigjeni me pipka konçise
 • 0:17 - 0:19
  pa përdorur fjalën cilësi.
 • 0:19 - 0:19
  Mirë pra.
 • 0:19 - 0:21
  E pra, unë sapo e thashë fjalën cilësi, kështu që unë mendoj unë nuk
 • 0:21 - 0:22
  mund të fitoj një pikë bonus.
 • 0:22 - 0:25
  Por ndoshta sinjali i renditjes që shqetëson SEO-n
 • 0:25 - 0:28
  ajo që ndoshta e shqetëson me të vërtetë ka mundësi të jetë
 • 0:28 - 0:29
  densiteti i fjalëve kyç (keyword)
 • 0:29 - 0:32
  Ju vazhdoni të shihni njerëz të cilët janë të rinj në SEO
 • 0:32 - 0:35
  të thonë, cili duhet të jetë densiteti i falëve kyç?
 • 0:35 - 0:39
  Dhe fokusimi në atë nivel të detajit nuk është aq e dobishme
 • 0:39 - 0:42
  në krahasim me leximin e tij me zë të lartë, duke parë nëse kjo ka kuptim,
 • 0:42 - 0:45
  duke i treguar ate personave, për të parë nëse ka kuptim, duke patur
 • 0:45 - 0:48
  kopie natyrale që nuk të tingëllojë artificiale ose i ftohtë.
 • 0:48 - 0:50
  Kjo është diçka që do i përqëndrohem më tepër
 • 0:50 - 0:54
  pra densiteti i fjalëve kyç do të jetë kjo.
 • 0:54 - 0:56
  Cilit signal rangu do i fokusohen personat më shumë nëse
 • 0:56 - 0:57
  ata janë SEO?
 • 0:57 - 1:00
  Unë nuk do të përqëndrohet në një sinjal të veçantë të rangut
 • 1:00 - 1:03
  sepse ajo që ju dëshironi është për të bërë saitin tuaj bindës.
 • 1:03 - 1:06
  Pra, ju doni një shërbim ose disa arsye pse njerëzit do të
 • 1:06 - 1:08
  linkohen tek ju, përse personat do të thonë kjo ështe e mirë, pse ata
 • 1:08 - 1:10
  duhet t'ju mbajnë mend, pse ata do t'ju kërkojnë.
 • 1:10 - 1:14
  Pra një SEO duhet të jetë i sigurtë që pëmbajtja duhet të jetë crawlable.
 • 1:14 - 1:15
  Duhet të keni një arkitekturë URL të mirë.
 • 1:15 - 1:18
  Duhet të jeni të sigurtë që saiti mund të arrihet vetëm
 • 1:18 - 1:19
  me klik në linket.
 • 1:19 - 1:20
  Duhet të keni tituj të mirë.
 • 1:20 - 1:22
  Duhet të siguroni që fjalëkyçet që mendoni janë ato
 • 1:22 - 1:25
  të cilat personat do të shkruajnë janë ato që kërkojnë.
 • 1:25 - 1:26
  Dhe sigurohuni që ju keni ato
 • 1:26 - 1:28
  flalëkyçe diku në faqen tuaj.
 • 1:28 - 1:31
  Por unë nuk do të përqëndrohet më shumë në sinjalet aktuale të rankingut.
 • 1:31 - 1:33
  Përkundrazi, unë do të përqëndrohet duke u përpjekur për të bërë diçka
 • 1:33 - 1:34
  që është bindëse.
 • 1:34 - 1:37
  Sepse kjo është një farë gjëje që do të jetë
 • 1:37 - 1:39
  me të vërtetë e dobishme për përdoruesit, dhe kështu do të jetë diçka
 • 1:39 - 1:42
  që ne do të dëshironim që të kthehen në rezultatet e kërkimit tonë.
 • 1:42 - 1:44
  Shpresoj se kjo ju ndihmoi.
Title:
Çfarë sinjali rankingu shqetëson më shumë SEO-t?
Description:

Cili sinjal rankingu mendoni se shqetësojnë me shumë SEO-t.
Në cilat sinjale rankingu duhet të përqëndrohen më shume SEO-t. Pikë bonus nëse ju pergjigjeni në mënyre conçise pa përdorur fjalën cilësi. ;) Scared of Clowns, Seattle, WA

Keni një pyetje. Bëjeni atë në forumin e "Webmaster Help": http://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!forum/webmasters

Dëshironi që pyetja juaj të mari përgjigje në një video si kjo?
Na ndiqni në Twitter dhe vini re njoftimeve kur ne i përgjigjemi pyetjeve të reja: http://twitter.com/googlewmc

Video të tjera: http://www.youtube.com/GoogleWebmasterHelp
Webmaster Central Blog: http://googlewebmastercentral.blogspot.com/
Webmaster Central: http://www.google.com/webmasters

more » « less
Video Language:
English
Team:
Google Webmasters
Projekt:
WebmasterHelp
Duration:
01:49
Spartak Ferrollari added a translation

Albanian subtitles

Revízie