Return to Video

Change your Yahoo password on your iOS device

 • 0:00 - 0:03
  Ndrysho fjalëkalimin e Yahoo në pajisjet iOS
 • 0:03 - 0:06
  Fillo nga aplikacioni i Yahoo për telefon
 • 0:06 - 0:09
  Hape aplikacionin e Yahoo
 • 0:09 - 0:13
  Shtype për të hapur menynë anësore
 • 0:13 - 0:16
  Shko në fund të menysë
 • 0:16 - 0:20
  Shtyp Account Info
 • 0:20 - 0:23
  Tani ju jeni në faqen e informacioneve personale
 • 0:23 - 0:26
  Shtype të hapet menyja anësore
 • 0:26 - 0:28
  Shtyp Account security
 • 0:28 - 0:31
  Shtype Change password
 • 0:31 - 0:36
  Shtyp fjalëkalimin e ri
 • 0:36 - 0:38
  Fjalëkalimi juaj i ri duhet të jetë në mes 8 dhe 32 karaktereve i gjatë
 • 0:38 - 0:40
  Nuk mund të jetë një karakter i njëjtë i përsëritur dhe nuk mund të ngjasoj me emrin tuaj ose me Yahoo ID tuaj
 • 0:40 - 0:43
  Nuk mund të jetë i njëjtë ose i ngjashëm me fjalëkalimin që e keni përdorur më parë
 • 0:43 - 0:45
  Mos e përdor fjalëkalimin e njëjtë që e keni përdorur në një faqe tjetër!
 • 0:45 - 0:52
  Ri-shtypni fjalëkalimin tuaj të ri
 • 0:52 - 0:58
  Shtype këtu që të shihni se çka jeni duke shtypur
 • 0:58 - 1:01
  Sukses! Ju e keni ndryshuar fjalëkalimin tuaj
 • 1:01 - 1:04
  Kurrë mos e shpërndani fjalëkalimin me askënd!
 • 1:04 - 1:08
  Përdoreni fjalëkalimin tuaj të ri për të gjitha produktet e Yahoo
 • 1:08 - 1:12
  Mos harroni të e freskoni fjalëkalimin tuaj në vendet e tjera ku është i ruajtur, si në aplikacionin në telefonin tuaj
Title:
Change your Yahoo password on your iOS device
Description:

more » « less
Video Language:
English
Team:
Yahoo Help Videos
Duration:
01:18

Albanian subtitles

Revízie