Return to Video

Copra te pasura:Pjesezat

 • 0:00 - 0:01
  Copra te pasura:Pjesezat
 • 0:01 - 0:04
  URL e sajteve jo gjithmonë japin tregues më intuitive
 • 0:04 - 0:05
  per strukturen e tyre.
 • 0:05 - 0:07
  Përdorimi i pjesezave mund të ndihmojë përdoruesit
 • 0:07 - 0:10
  te kuptojnë më mirë ku do i dergoje rezultati i kërkimit.
 • 0:10 - 0:12
  Pjesezat kërkojnë vetëm disa vecori
 • 0:12 - 0:13
  te shenuara ne HTML tuaj.
 • 0:13 - 0:16
  Këtu është një listë e lidhjeve që përshkruajnë strukturën e një faqeje.
 • 0:16 - 0:20
  Duke përdorur schema.org, filloni duke shtuar elementer e faqes web
 • 0:20 - 0:24
  ne trupin e faqes suaj,me pas thjesht perfundoni linkun e sajtit tuaj
 • 0:24 - 0:25
  ne brendesi te pjesezes.
 • 0:25 -
  Pjesezat janë një mënyrë e madhe për të treguar në lidhje me strukturën Google ne faqen tuaj. Informacioni i pjesezave përfshin një titull faqeje dhe URL qe mund të përdoret në rezultatet e kërkimit për të ndihmuar përdoruesit më shpejt dhe me saktësi të identifikojë përmbajtje relevante. Vizitoni http://schema.org/WebPage për më shumë detaje.
Title:
Copra te pasura:Pjesezat
Description:

Pjesezat janë një mënyrë e madhe për të treguar në lidhje me strukturën Google ne faqen tuaj. Informacioni i pjesezave përfshin një titull faqeje dhe URL qe mund të përdoret në rezultatet e kërkimit për të ndihmuar përdoruesit më shpejt dhe me saktësi të identifikojë përmbajtje relevante. Vizitoni http://schema.org/WebPage për më shumë detaje.

more » « less
Video Language:
English
Team:
Google Webmasters
Projekt:
WebmasterHelp
Duration:
0:27
Hysen Muja added a translation

Albanian subtitles

Revízie