Macedonian subtitrări

← Општествено одговорен начин на користење на интернетот

Градинарската сезона е во Портланд! Знаеш што значи тоа: време е за брасика.

Испробај го Firefox: добар е за интернетот, добар за луѓето И полесен е отколку да одгледуваш сопствени брасики. Победа / победа.

Obține codul încorporat
23 Languages

Showing Revision 1 created 02/15/2021 by Stefan Mitikj.

  1. Поминуваш многу време обидувајќи се да
    одгледуваш брасики во твојот двор
  2. Зошто не поминеш помалку од една минута
    менувајќи го твојот прелистувач?
  3. Фајерфокс:
  4. Добар за луѓе
  5. Полесен од кељ