Macedonian subtitrări

← Сурфај приватно. Преземи го Фајерфокс.

Obține codul încorporat
25 Languages

Showing Revision 1 created 02/15/2021 by Stefan Mitikj.

 1. Само затоа што не ги гледаш
 2. не значи дека тие не те гледаат.
 3. Онлајн следачите се вистински
 4. и Фајерфокс ги блокира за тебе.
 5. Преку 2000 блокирани следачи
 6. автоматски
 7. секој ден
 8. секоја минута потрошена
 9. насекаде низ мрежата
 10. можеби дури и тука.
 11. Сѐ што правиш онлајн е дел од тебе
 12. и е вредно за штитење.
 13. (музика)
 14. Фајерфокс се бори за тебе.