Albanian subtitrări

← Copra te pasura:Pjesezat

Obține codul încorporat
26 Languages

Subtitles translated from Engleză Showing Revision 1 created 01/18/2013 by Hysen Muja.

 1. Copra te pasura:Pjesezat
 2. URL e sajteve jo gjithmonë japin tregues më intuitive
 3. per strukturen e tyre.
 4. Përdorimi i pjesezave mund të ndihmojë përdoruesit
 5. te kuptojnë më mirë ku do i dergoje rezultati i kërkimit.
 6. Pjesezat kërkojnë vetëm disa vecori
 7. te shenuara ne HTML tuaj.
 8. Këtu është një listë e lidhjeve që përshkruajnë strukturën e një faqeje.
 9. Duke përdorur schema.org, filloni duke shtuar elementer e faqes web
 10. ne trupin e faqes suaj,me pas thjesht perfundoni linkun e sajtit tuaj
 11. ne brendesi te pjesezes.
 12. Pjesezat janë një mënyrë e madhe për të treguar në lidhje me strukturën Google ne faqen tuaj. Informacioni i pjesezave përfshin një titull faqeje dhe URL qe mund të përdoret në rezultatet e kërkimit për të ndihmuar përdoruesit më shpejt dhe me saktësi të identifikojë përmbajtje relevante. Vizitoni http://schema.org/WebPage për më shumë detaje.