Return to Video

Course Introduction

 • 0:00 - 0:02
  Të ndërtosh një biznes është vështirë.
 • 0:02 - 0:05
  Si sipërmarrës, nuk ke nevojë
  vetëm për një produkt të mirë,
 • 0:05 - 0:09
  por gjithashtu duhet të sigurosh investime,
  të gjesh bashkë-themelues, të punësosh njerëz
 • 0:09 - 0:12
  dhe të përmbushësh një numër të pafund
  detyrash tjera për t'i arritur qëllimet tua.
 • 0:12 - 0:15
  Por të jesh sipërmarrës vjen
  me një grumbull përgjegjësish,
 • 0:15 - 0:17
  sikur liria të jeshë shefi yt
 • 0:17 - 0:20
  dhe mundësia ta lësh një ndikim
  të përjetshëm në botë.
 • 0:20 - 0:24
  Gjatë këtij kursi, ti do të merr këshilla
  të ekspertëve nga Googlers,
 • 0:24 - 0:28
  nga bashkë-themelues të kompanive,
  sikur Crunchbase dhe UpWest Labs,
 • 0:28 - 0:30
  nga investitorë të akseleratorëve,
  sikur NFX Guild
 • 0:30 - 0:33
  dhe nga ekspertë tjerë nga Silicon Valley.
 • 0:33 - 0:36
  E gjithë kjo ekspertizë mblidhet
  në këtë kurs të të ndihmojë të gjesh
 • 0:36 - 0:39
  qëllimet tua të biznesit,
  ta ndërtosh ekipën tënde në bazë të produktit
 • 0:39 - 0:41
  dhe të marrësh financim që
  do të të ndihmojë ta rritësh startup-in tënd.
 • 0:41 - 0:44
  Deri në fund të këtij kursi, ti mund
  të kesh besim në produktin tënd
 • 0:44 - 0:46
  dhe biznesin tënd.
 • 0:46 - 0:48
  Nga aty, ti do të jesh në formë për ta ndërtuar produktin,
 • 0:48 - 0:53
  të mbledhësh paratë për fillim, të fluturosh tek një
  përshpejtues, ose ta qosh vetën në drejtim të suksesit.
Tytuł:
Course Introduction
Video Language:
English
Team:
Udacity
Projekt:
ud806 - Get Your Startup Started
Duration:
0:53
Fatima Zeqiri edited albański subtitles for Course Introduction

Albanian subtitles

Revisions