Albanian subtitles

← ERB - Batman vs Sherlock Holmes

Epic Rap Battles of History Translated in Albanian

Get Embed Code
42 Languages

Showing Revision 3 created 03/08/2014 by necromanderboy.

 1. Kapelë të bukur
 2. budalla
 3. Dukesh si një rosë
 4. E çova Alfredin të ti lexoje librat
 5. Më tregoj se nuk bëjshin
 6. Do ti thej ato arrat Angleze
 7. Deri sa të jeni pluhur
 8. Kam parë detektivë më të mirë
 9. në Tago dhe Cash
 10. ti gdhë
 11. Unë i shkelmoj njërzit si ti

 12. kur ti dhe Velma këtu
 13. zgjidhni misterje të Scooby Doo-t
 14. Asgjë nuk më bën të qesh
 15. por vë bast se repi jot mund
 16. Jepi tani
 17. kurvë
 18. Unë jam BATMAN
 19. Unë një herë e takova një njeri të pasur
 20. që mbante erë plehi dhe dhimbje
 21. Holmes shpjegoja
 22. Nxjer në përfundi se kjo njollë
 23. është Bruce Wayne
 24. Miliarderi?
 25. Po, pasurija e tij e lejon
 26. të blej ato
 27. lojrat që i duhen
 28. Sepse nuk ka super fuqi
 29. Do të luftosh lakuriq
 30. jepi atëherë
 31. Kam ndëgjuar se ka një shërbëtor Anglez
 32. Mirë, atëher ai e di se si është të shërbehet
 33. nga njerëzit Anglez
 34. Je një vigjilant
 35. me brek të zeza
 36. Assistenti im është doktor
 37. sepse rrjedhja e ti është shumë e sëmur
 38. Mbylle, budalla
 39. Unë shërbej drejtësi
 40. haje tani, assistenti im vjen përredh vetëm
 41. Kur duhet
 42. Djali
 43. Mrekulli të ka çuar të pyesësh veten
 44. si u vra bytha jote
 45. kafshoj më shumë se ato qentë
 46. atje poshtë në Baskervill
 47. Do të shpërthej me
 48. Rep lakuriqi
 49. Rappeloj një ndërtesë, rrëmbejë një vjedhës
 50. pastaj ha darkë me to, do të jetë trishtues
 51. kam një sekret për vajzen
 52. Irene Adler
 53. E çova në folenë time
 54. ta bam pow atë
 55. Do ta çaj atë
 56. me një cop të dorës
 57. eja tani le ti kapim
 58. o Zot i madh
 59. Nuk je i mençur
 60. Je egoist
 61. ti i ve jetën e të gjidhve në rrezik
 62. Pse nuk e le të dashurin tënd
 63. të shkoj te gruaja e tij?
 64. Askush nuk të do
 65. As vëllau, as prindërit e tu
 66. as Skotland Yardi
 67. do të vdesësh pa asnjë shok
 68. përveç asaj gjilpëre në dorën tënde
 69. Kjo nuk duhet të regjistrohet si një nivel emocional
 70. fillim, merr avantazh të tragjedisë fëmijore
 71. pastaj bëj gjest me llullën
 72. pastaj Watson e përfundon fjalinë
 73. pastaj, unë i jap një kompliment të mençurisë
 74. përfundim me një fraz vrasëse
 75. Unë mendoj se vjdekja e prindërve tu
 76. është shkaku që e maskon fytyrën
 77. Je i turpruar dhe i traumatizuar
 78. dhe i shqetësuar nga poshtërimi madh
 79. duke shikuar
 80. mamin duke vdekur
 81. dhe babi yt duke shkuar me nxitim
 82. Holmes e përfundove rastin
 83. Ti je një lakuriq muti
 84. Ritme të mira
 85. Kam shumë
 86. duke i mundur këto budallenj
 87. ishte elementar, i dashur Watson
 88. Owowowowowo!!
 89. Kush fitoi?
 90. Kush është tjetri?
 91. Ti vendos!