Macedonian 字幕

← Јас бев тука

Музичко видео
www.whd-iwashere.org

埋め込みコードを取得する
38言語

Showing Revision 1 created 12/28/2012 by dijamantdani.

  1. Еден ден една порака еден гол
  2. На здравје
  3. Сакам да оставам мои отпечатоци во песокот.
  4. Знам дека имаше нешто, и дека нешто оставив таму одзади
  5. Кога го напуштам овој свет го напуштам без каење.