Return to Video

Summary

 • 0:00 - 0:03
  Pra urime, ju sapo perfunduat Kreun e I-re
 • 0:03 - 0:07
  Ju sapo perfunduat kreun e I-re te kesaj klase,
 • 0:07 - 0:10
  ku folem per aplikimet baze
 • 0:10 - 0:13
  te intelegjences artificiale,
 • 0:13 - 0:18
  Ju tregova edhe per definicionin e agjentit intelegjent,
 • 0:18 - 0:24
  Ju dhashe edhe 4 atributet baze te agjenteve intelegjent
 • 0:24 - 0:31
  (, paparashikueshmeria, hapesirat e vazhdueshme, dhe natyrat kundershtuese),
 • 0:31 - 0:34
  Diskutova edhe per burimet e menaxhimit te pasigurise,
 • 0:34 - 0:40
  dhe shkurtimisht konceptin matematik te racionalitetit.
 • 0:40 - 0:45
  kjarte, une vetem i preka keo qeshtje siperfaqesisht,
 • 0:45 - 0:49
  por ne vazhdim ju do te mesoni me gjeresisht per secilen nga keto
 • 0:49 - 0:51
  dhe mesoni shume me shume se
 • 0:51 - 0:55
  cka duhet per te krijuar nje sistem intelegjent te IA-se
 • 0:55 -
  Faleminderit.
タイトル:
Summary
Video Language:
English
Team:
Udacity
プロジェクト:
CS271 - Intro to Artificial Intelligence
Duration:
0:57
Amara Bot added a translation

Albanian subtitles

改訂