Albanian feliratok

← How we build software

Beágyazókód kérése
34 Languages

Showing Revision 3 created 12/28/2018 by Faton Nuha.

 1. Mirë se erdhët tek MNA Hackathon!
 2. A mund të i bashkohem ekipit tuaj?
 3. Uluni!
 4. Faleminderit.
 5. Le ta provojm me rezolucion të plotë kësaj here!
 6. Sigurisht.
 7. Cfarë mendoni?
 8. Hej, shiko këtë.
 9. Hej.
 10. Eja dhe shih këtë.
 11. Ja ku është.
 12. Emri?
 13. Oh, unë erdha vet.
 14. Unë nuk kam ekip
 15. - A është hackathoni i parë për ju?
  - Po.
 16. Në rregull, ne do të gjejm një ekip për juve.
 17. Në rregull.
 18. - Si quhesh?
  - David
 19. (David) Faleminderit!