Return to Video

Meet Amara

 • 0:01 - 0:03
  Amara bën video me qasje globale
 • 0:03 - 0:05
  me titra dhe perkthime.
 • 0:05 - 0:09
  U dizajnua duke pasur
  mendjen në tri audienca
 • 0:09 - 0:11
  Së pari, nëse je një krijues videosh,
 • 0:11 - 0:13
  Amara mund të të ndihmoj të bëni titra
 • 0:13 - 0:16
  me software-in më të lehtë
  në botë për ta mësuar
 • 0:16 - 0:19
  Është bashkëpunuese, sikurse Wikipedia
 • 0:19 - 0:22
  kështu që ju mund të ftoni miqtë
 • 0:22 - 0:25
  Së dyti nëse jeni pasionant
  sa i përket qasjes
 • 0:25 - 0:27
  ashtu sië jemi ne
 • 0:27 - 0:31
  ju mund të bëheni pjesë e qindra
  komuniteteve ne Amara që bëjnë gjëra
 • 0:31 - 0:34
  si të bëni titra për njerëz të shurdhër
  ose më vështirsi dëgjimi
 • 0:34 - 0:37
 • 0:37 - 0:39
 • 0:39 - 0:43
 • 0:43 - 0:45
 • 0:45 - 0:47
 • 0:47 - 0:48
 • 0:48 - 0:50
 • 0:50 - 0:56
Cím:
Meet Amara
Leírás:

more » « less
Video Language:
English
Team:
Volunteer
Duration:
0:56
Elona Shatri edited Albán subtitles for Meet Amara
Elona Shatri edited Albán subtitles for Meet Amara

Albanian subtitles

Felülvizsgálatok Compare revisions