YouTube

Got a YouTube account?

New: enable viewer-created translations and captions on your YouTube channel!

Albanian feliratok

← Meet Amara

Beágyazókód kérése
65 Languages

Showing Revision 2 created 03/31/2015 by Elona Shatri.

 1. Amara bën video me qasje globale
 2. me titra dhe perkthime.
 3. U dizajnua duke pasur
  mendjen në tri audienca
 4. Së pari, nëse je një krijues videosh,
 5. Amara mund të të ndihmoj të bëni titra
 6. me software-in më të lehtë
  në botë për ta mësuar
 7. Është bashkëpunuese, sikurse Wikipedia
 8. kështu që ju mund të ftoni miqtë
 9. Së dyti nëse jeni pasionant
  sa i përket qasjes
 10. ashtu sië jemi ne
 11. ju mund të bëheni pjesë e qindra
  komuniteteve ne Amara që bëjnë gjëra
 12. si të bëni titra për njerëz të shurdhër
  ose më vështirësi dëgjimi
 13. të përktheni video
  në qindra gjuhë.
 14. Së treti, nësë jeni duke punuar
  me video
 15. dhe ju nevoiten mjete profesionale
  për të plotësuar kërkesa për titra
 16. Amara mund të ndihmojë.
 17. Pra, nëse jeni individ,
 18. anëtarë komuniteti
 19. ose një organizator që përdor Amar
 20. ju po e mbështesni misionin e Amarës
  për t'i siguruar gjithësecilit sukses.