Albanian feliratok

← Course Introduction

Beágyazókód kérése
59 Languages

Showing Revision 1 created 02/26/2019 by Fatima Zeqiri.

 1. Të ndërtosh një biznes është vështirë.
 2. Si sipërmarrës, nuk ke nevojë
  vetëm për një produkt të mirë,
 3. por gjithashtu duhet të sigurosh investime,
  të gjesh bashkë-themelues, të punësosh njerëz
 4. dhe të përmbushësh një numër të pafund
  detyrash tjera për t'i arritur qëllimet tua.
 5. Por të jesh sipërmarrës vjen
  me një grumbull përgjegjësish,
 6. sikur liria të jeshë shefi yt
 7. dhe mundësia ta lësh një ndikim
  të përjetshëm në botë.
 8. Gjatë këtij kursi, ti do të merr këshilla
  të ekspertëve nga Googlers,
 9. nga bashkë-themelues të kompanive,
  sikur Crunchbase dhe UpWest Labs,
 10. nga investitorë të akseleratorëve,
  sikur NFX Guild
 11. dhe nga ekspertë tjerë nga Silicon Valley.
 12. E gjithë kjo ekspertizë mblidhet
  në këtë kurs të të ndihmojë të gjesh
 13. qëllimet tua të biznesit,
  ta ndërtosh ekipën tënde në bazë të produktit
 14. dhe të marrësh financim që
  do të të ndihmojë ta rritësh startup-in tënd.
 15. Deri në fund të këtij kursi, ti mund
  të kesh besim në produktin tënd
 16. dhe biznesin tënd.
 17. Nga aty, ti do të jesh në formë për ta ndërtuar produktin,
 18. të mbledhësh paratë për fillim, të fluturosh tek një
  përshpejtues, ose ta qosh vetën në drejtim të suksesit.