YouTube

Got a YouTube account?

New: enable viewer-created translations and captions on your YouTube channel!

Albanian subtitles

← How we build software

Get Embed Code
31 Languages

Showing Revision 3 created 12/28/2018 by Faton Nuha.

 1. Mirë se erdhët tek MNA Hackathon!
 2. A mund të i bashkohem ekipit tuaj?
 3. Uluni!
 4. Faleminderit.
 5. Le ta provojm me rezolucion të plotë kësaj here!
 6. Sigurisht.
 7. Cfarë mendoni?
 8. Hej, shiko këtë.
 9. Hej.
 10. Eja dhe shih këtë.
 11. Ja ku është.
 12. Emri?
 13. Oh, unë erdha vet.
 14. Unë nuk kam ekip
 15. - A është hackathoni i parë për ju?
  - Po.
 16. Në rregull, ne do të gjejm një ekip për juve.
 17. Në rregull.
 18. - Si quhesh?
  - David
 19. (David) Faleminderit!