Липсващото парче на здравословния начин на живот | Mihaela Beloreshka | TEDxYouth@Uwekind

Get Embed Code
1 Language

Михаела търсила съвършенството. Намерила го. Оказало се ужасяващо, скучно и също така опасно.
Какво е научила от постоянния стремеж за правене, удобната фасада на здравословния начин на живот и ролята на тялото във фината връзка между здраво и нездраво?
В края на това търсене открила една повтаряща се тема – удоволствието и липсващото му място в живота ни. Михаела Белорешка се определя като любопитен човек.
Аналитичните й интереси я водят от психологията, през науката за храненето и здравето, а напоследък се опитва да свърже всичко и търси как нашият вътрешен свят е обвързан с изборите, които правим по отношение на здравето и храненето. В последните 6 години споделя всичко това в блога Good Natured Food, а оттам се ражда и страстта й към фотографията и създаването на рецепти, където изразява творческата страна от себе си. Работи с различни брандове по концепции за продукти и менюта, води семинари и кулинарни класове за балансирано хранене „Храна за промяна“. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx