Return to Video

OK Go - Last Leaf - Official Video

 • 0:19 - 0:30
  Nëse ti do të jesh gjethi i fundit i varur në një pemë
 • 0:32 - 0:43
  Unë do të isha ende këtu duke pritur erën që të zbrez tek unë
 • 0:46 - 0:56
  Edhe në qoftë se kjo merr pergjithmonë, le t'jetë përgjithmonë
 • 0:59 - 1:09
  Edhe në qoftë se kjo merr pergjithmonë, le t'jetë përgjithmonë
 • 1:32 - 1:42
  Dhe nëse në pranverë je fara e fundit e cila qel në gjeth
 • 1:45 - 1:56
  Unë do të isha ende duke pritur në shi për ta ngrohur zemren tënde për mua
 • 1:58 - 2:09
  Edhe në qoftë se kjo merr pergjithmonë, le t'jetë përgjithmonë
 • 2:12 - 2:23
  Edhe në qoftë se kjo merr pergjithmonë, le t'jetë përgjithmonë
Title:
OK Go - Last Leaf - Official Video
Video Language:
English
Team:
OK Go Subtitles
Duration:
02:41

Albanian subtitles

Revisions