Albanian subtitles

← Çfarë sinjali rankingu shqetëson më shumë SEO-t?

Get Embed Code
20 Languages

Subtitles translated from English Showing Revision 1 created 10/30/2012 by Spartak Ferrollari.

 1. Pyetja e sotme vjen nga Siatëll, Uashington.
 2. "Scared of Clowns" dëshiron të thotë, çfarë signali renditjeje do t'ju
 3. thotë SEO-ve të shqetëson më shumë?
 4. Në çfarë signali renditjeje SEO-t duhet të fokusohen me shumë?
 5. Dhe pikë bonus nëse ju mund të përgjigjeni me pipka konçise
 6. pa përdorur fjalën cilësi.
 7. Mirë pra.
 8. E pra, unë sapo e thashë fjalën cilësi, kështu që unë mendoj unë nuk
 9. mund të fitoj një pikë bonus.
 10. Por ndoshta sinjali i renditjes që shqetëson SEO-n
 11. ajo që ndoshta e shqetëson me të vërtetë ka mundësi të jetë
 12. densiteti i fjalëve kyç (keyword)
 13. Ju vazhdoni të shihni njerëz të cilët janë të rinj në SEO
 14. të thonë, cili duhet të jetë densiteti i falëve kyç?
 15. Dhe fokusimi në atë nivel të detajit nuk është aq e dobishme
 16. në krahasim me leximin e tij me zë të lartë, duke parë nëse kjo ka kuptim,
 17. duke i treguar ate personave, për të parë nëse ka kuptim, duke patur
 18. kopie natyrale që nuk të tingëllojë artificiale ose i ftohtë.
 19. Kjo është diçka që do i përqëndrohem më tepër
 20. pra densiteti i fjalëve kyç do të jetë kjo.
 21. Cilit signal rangu do i fokusohen personat më shumë nëse
 22. ata janë SEO?
 23. Unë nuk do të përqëndrohet në një sinjal të veçantë të rangut
 24. sepse ajo që ju dëshironi është për të bërë saitin tuaj bindës.
 25. Pra, ju doni një shërbim ose disa arsye pse njerëzit do të
 26. linkohen tek ju, përse personat do të thonë kjo ështe e mirë, pse ata
 27. duhet t'ju mbajnë mend, pse ata do t'ju kërkojnë.
 28. Pra një SEO duhet të jetë i sigurtë që pëmbajtja duhet të jetë crawlable.
 29. Duhet të keni një arkitekturë URL të mirë.
 30. Duhet të jeni të sigurtë që saiti mund të arrihet vetëm
 31. me klik në linket.
 32. Duhet të keni tituj të mirë.
 33. Duhet të siguroni që fjalëkyçet që mendoni janë ato
 34. të cilat personat do të shkruajnë janë ato që kërkojnë.
 35. Dhe sigurohuni që ju keni ato
 36. flalëkyçe diku në faqen tuaj.
 37. Por unë nuk do të përqëndrohet më shumë në sinjalet aktuale të rankingut.
 38. Përkundrazi, unë do të përqëndrohet duke u përpjekur për të bërë diçka
 39. që është bindëse.
 40. Sepse kjo është një farë gjëje që do të jetë
 41. me të vërtetë e dobishme për përdoruesit, dhe kështu do të jetë diçka
 42. që ne do të dëshironim që të kthehen në rezultatet e kërkimit tonë.
 43. Shpresoj se kjo ju ndihmoi.