YouTube

Got a YouTube account?

New: enable viewer-created translations and captions on your YouTube channel!

Macedonian subtitles

← Meet Amara

Get Embed Code
65 Languages

Showing Revision 2 created 05/24/2018 by Hristijan123.

 1. Амара прави видеата да имаат наслови и
 2. и преводи ,а притоа да бидат достапни за
 3. сите.
 4. Дизајнирано е за повеќе видови на
 5. луѓе.Прво, ако креирате видеа,Амара може
 6. да ви помогне да направите превод со
 7. најлесниот софтвер за учење.
 8. Тоа е соработка, како Википедиа, па така
 9. може да ги викнете пријателите или
 10. некој член да ви помогне. Второ, ако имате
 11. пасија околу пристапноста
  како што имаме ние
 12. можете да се приклучите на некоја од
 13. платформите на Амара што прави насловни
 14. видеа за глуви и за лица со попречен слух
 15. и преведување на видеа во повеќе јазици.
 16. Трето, ако работите со видео и ви требаат
 17. професионални алатки или најбарани
 18. преводи Амара може да ви помогне.
 19. Па, без разлика дали сте
  индивидуа, член на
 20. некоја заедница или организација која ја
 21. користи Амара, вие ја подржувате мисијата
 22. на Амара за сите да имаат пристап.