Return to Video

WP4 7 Vaughan r8 mastered

 • 0:00 - 0:03
  WordPress 4.7 "Vaughan",
 • 0:03 - 0:07
  pagëzuar për nder të legjendës së jazz-it,
  Sarah "Sassy" Vaughan
 • 0:07 - 0:11
  e bën më të lehtë se kurrë të ngrini
  sajtin tuaj, ashtu si e doni.
 • 0:13 - 0:14
  Njihuni me Karlën.
 • 0:15 - 0:19
  Karla ka një dyqan kafshësh,
  dhe i duhet një sajt.
 • 0:20 - 0:22
  Karla sheh mundësitë e gatshme…
 • 0:22 - 0:24
  … dhe zbulon WordPress-in.
 • 0:24 - 0:26
  Me WordPress-in, Karla mund të zgjedhë
 • 0:26 - 0:30
  mes mijëra temash të lira
  që plotësojnë nevojat e saj.
 • 0:30 - 0:33
  Karla vendosi për Twenty Seventeen,
 • 0:33 - 0:35
  një temë fringo e re nga WordPress-i,
 • 0:35 - 0:39
  e ndërtuar nga zeroja për biznese.
 • 0:39 - 0:42
  Twenty Seventeen përfshin
  një dizajn të hajthëm
 • 0:42 - 0:44
  me figura të mëdha ngado –
 • 0:44 - 0:50
  i përsosur për biznes të vogël si dyqani
  i kafshëve, ose biznese të mëdha.
 • 0:50 - 0:52
  Meqë ky është një sajt i ri,
 • 0:52 - 0:55
  Twenty Seventeen do të shfaqë
  ca lëndë sa për fillim
 • 0:55 - 0:58
  si ndihmë për Karlën të shohë
  se si mund të funksionojë
 • 0:58 - 1:02
  për dyqanin e saj dhe
  që t’ia fillojë përshtatjes së tij.
 • 1:02 - 1:04
  Shkurtore përpunimi të reja të dukshme
 • 1:04 - 1:06
  tregojnë se cilat aspekte të sajtit
  të saj mund të ndryshohen
 • 1:06 - 1:09
  drejt e nga paraparja live.
 • 1:09 - 1:12
  Teksa e përshtat temën e vet,
 • 1:12 - 1:16
  Karla vë re se mund të shtojë
  një video te kryet.
 • 1:16 - 1:19
  Zgjedh videon e xhiruar me
  të mbesën dhe një qenush
 • 1:19 - 1:24
  dhe e shton si krye te sajti
  drejt e nga tableti i vet.
 • 1:24 - 1:27
  Ngaqë mundeni të krijoni faqe
  teksa përpunoni menu
 • 1:27 - 1:30
  te përshtatësi në WordPress 4.7,
 • 1:30 - 1:33
  Karla mund të vazhdojë të ndërtojë
  strukturën e sajtit të vet
 • 1:33 - 1:35
  pa e ndërprerë rrjedhën e saj të punës.
 • 1:35 - 1:38
  Karla dëshiron të bëjë edhe një ndryshim
 • 1:38 - 1:40
  para se ta ketë gati sajtin për publikim -
 • 1:40 - 1:43
  ta bëjë më të dukshëm emrin e dyqanit.
 • 1:43 - 1:46
  Paneli i ri i CSS-së e bën të lehtë këtë,
 • 1:46 - 1:49
  dhe ju shfaq ndryshimet - live,
  në ndërtim e sipër.
 • 1:51 - 1:55
  Dhe me kaq, ajo publikon sajtin e vet
  të ri për dyqanin e kafshëve.
 • 1:56 - 1:58
  Karla është e kënaqur.
 • 1:58 - 2:01
  WordPress 4.7 përfshin krejt këto veçori
 • 2:01 - 2:04
  dhe më, tok me veçori të reja zhvilluesish
 • 2:04 - 2:08
  të tilla si pikëmbarime lënde API REST.
 • 2:08 - 2:11
  WordPress 4.7 Vaughan -
 • 2:11 - 2:15
  ju ndih të ngrini sajtin tuaj, si e doni.
Title:
WP4 7 Vaughan r8 mastered
Video Language:
English
Duration:
02:27

Albanian subtitles

Revisions