YouTube

Got a YouTube account?

New: enable viewer-created translations and captions on your YouTube channel!

A vonzerő három elfeledett összetevője | Békési Brigitta | TEDxGyőr

Get Embed Code
1 Language

Mindenki azt hiszi, hogy vonzónak születni kell, pedig a vonzerő nem veleszületett adottság, hanem bárki számára elsajátítható képesség. Békési Brigitta munkássága során rájött arra, hogy habár az emberek nagyon sok mindent elkövetnek azért, hogy kívül-belül tökéletesítsék magukat, de sokan még sincsenek tisztában egyáltalán azzal, hogy pontosan mi is kell ahhoz, hogy a másikat valóban az ujjuk köré csavarják. Előadásában megosztja azt a három dolgot, amit az emberek folyton elfelejtenek, pedig ha alkalmaznák, azonnal éreznék a hatását, és nemcsak a párkapcsolatukban, de az életük egyéb területein is.

Békési Brigitta alkotta meg a Beautyrobic edzésmódszert, ami mára már nemzetközi franchise üzletté nőtte ki magát. Megnyerte a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének "Jövő reménysége" díját, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 13. kerületi "Az év fiatal vállalkozója" díját, emellett több egyetemen és konferencián volt már felkért előadó. Az ENSZ ifjúsági küldöttségében ő képviselhette Magyarországon a fiatal vállalkozókat, és szinte nincs olyan nagyobb hazai médium, amelyben ne szerepelt volna.
Felkérték a FIVOSZ Sport- és Életmód Bizottságának elnöki posztjára, valamint a New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara budapesti vezetőjének is. Jelölték a Central European Startup Award-ra és a "The Most Influental Woman" díjra. A BOSS Connect mentor programban felkért mentorként segíti a fiatal vállalkozókat.
A Beautyrobic órákon azt tanítja a nőknek, hogyan lehetnek igazán vonzóak. Könyvet írt a témában, ami bestseller lett, és kilenc hónap alatt már a 3. kiadást érte meg. Most készül az amerikai kiadásra. A könyvhöz olyan emberek írtak ajánlást, mint például Brian Tracy, Wolf Gábor vagy Szily Nóra.

Ezt az előadást egy TEDx-rendezvényen rögzítették, amelyet a TED-konferenciák formájában, de tőlük függetlenül egy helyi közösség szervezett. Bővebben: http://ted.com/tedx