Return to Video

Amaraの字幕化サービスについて。

  • 0:00 - 0:03
    Kita miwiti Universal Subtitles
    amarga kita pracaya
  • 0:03 - 0:07
    saben video ing web
    kudu alih basa-bisa.
  • 0:07 - 0:09
    Yuta budheg
    lan sesah-saka-pangrungu pamirso
  • 0:09 - 0:11
    mbutuhake tarjamahan kanggo ngakses video.
  • 0:11 - 0:15
    Video luwak lan situs mesthine
    tenan Care babagan barang iki banget.
  • 0:15 - 0:18
    Tarjamahan menehi wong akses
    menyang para rawuh akeh
  • 0:18 - 0:20
    lan padha uga njaluk
    luwih panelusuran rangkeng.
  • 0:21 - 0:24
    Universal Subtitles
    ndadekake luar biasa gampang
  • 0:24 - 0:27
    kanggo nambah tarjamahan kanggo meh wae video.
  • 0:27 - 0:32
    Njupuk video sing ana ing web,
    miturut URL kita situs web
  • 0:32 - 0:36
    banjur ngetik bebarengan karo
    dialog kanggo nggawe tarjamahan
  • 0:39 - 0:44
    Sawisé iku, tunyuk ing näppäimistö
    kanggo nyelarasake karo video.
  • 0:44 - 0:47
    Sampeyan wis rampung -
    kita menehi kowe lan kode embed
  • 0:47 - 0:50
    kanggo video sing
    bisa nyelehake ing sembarang website
  • 0:50 - 0:53
    ing titik, penonton sing bisa
    nggunakake tarjamahan
  • 0:53 - 0:56
    lan uga bisa
    kontribusi tarjamahan.
  • 0:56 - 1:01

    We ndhukung video ing YouTube,
    Blip.TV, Ustream, lan akeh liyane.
  • 1:01 - 1:05
    Nambah, kita lagi nambah
    layanan liyane kabeh wektu.
  • 1:05 - 1:09
    Universal Subtitles karya
    karo akeh populer format video,
  • 1:09 - 1:14
    kayata mp4, theora,
    webM lan luwih HTML5.
  • 1:14 - 1:18
    Kita goal punika kanggo saben video
    ing web dadi alih basa-bisa
  • 1:18 - 1:20
    supaya sapa peduli
    babagan video
  • 1:20 - 1:23

    bisa bantuan liyane wis diakses.
Title:
Amaraの字幕化サービスについて。
Description:

このビデオへの字幕を付ける事にご協力ください。
Help us caption and translate this video on Amara.org: http://www.amara.org/en/v/Op/

Amara (formerly Universal Subtitles) is a collaborative platform for subtitling any web video. It is open source, volunteer-driven, and inclusive; a 'wikipedia for subtitling' that breaks down barriers of access and language.

Help us caption & translate this video!

http://amara.org/v/Op/

more » « less
Video Language:
English
Duration:
01:23

Javanese subtitles

Incomplete

Revisions Compare revisions