YouTube

Got a YouTube account?

New: enable viewer-created translations and captions on your YouTube channel!

Javanese subtitles

← Amaraの字幕化サービスについて。

Get Embed Code
71 Languages

Showing Revision 3 created 05/31/2014 by Syed Hasan.

  1. Kita miwiti Universal Subtitles
    amarga kita pracaya

  2. saben video ing web
    kudu alih basa-bisa.
  3. Yuta budheg
    lan sesah-saka-pangrungu pamirso
  4. mbutuhake tarjamahan kanggo ngakses video.
  5. Video luwak lan situs mesthine
    tenan Care babagan barang iki banget.
  6. Tarjamahan menehi wong akses
    menyang para rawuh akeh
  7. lan padha uga njaluk
    luwih panelusuran rangkeng.
  8. Universal Subtitles
    ndadekake luar biasa gampang
  9. kanggo nambah tarjamahan kanggo meh wae video.
  10. Njupuk video sing ana ing web,
    miturut URL kita situs web
  11. banjur ngetik bebarengan karo
    dialog kanggo nggawe tarjamahan
  12. Sawisé iku, tunyuk ing näppäimistö
    kanggo nyelarasake karo video.
  13. Sampeyan wis rampung -
    kita menehi kowe lan kode embed
  14. kanggo video sing
    bisa nyelehake ing sembarang website
  15. ing titik, penonton sing bisa
    nggunakake tarjamahan
  16. lan uga bisa
    kontribusi tarjamahan.

  17. We ndhukung video ing YouTube,
    Blip.TV, Ustream, lan akeh liyane.
  18. Nambah, kita lagi nambah
    layanan liyane kabeh wektu.
  19. Universal Subtitles karya
    karo akeh populer format video,
  20. kayata mp4, theora,
    webM lan luwih HTML5.
  21. Kita goal punika kanggo saben video
    ing web dadi alih basa-bisa
  22. supaya sapa peduli
    babagan video

  23. bisa bantuan liyane wis diakses.