YouTube

Got a YouTube account?

New: enable viewer-created translations and captions on your YouTube channel!

Javanese subtitles

← Disney's Frozen - "Let It Go" Multi-Language Full Sequence

Get Embed Code
30 Languages

Showing Revision 1 created 09/05/2014 by Syed Hasan.

  1. Ing salju seri putih

  2. ing gunung bengi
  3. ora tilas

  4. bakal katon
  5. A Kratoning kasepen
  6. wis sijine kula kono
  7. Angin wis pangungsèn ngoncati
  8. kaya iki swirling badai nang
  9. Ora bisa tetep ing
  10. Swarga mangerténi Aku nyoba
  11. Aja mau ing, aja mau weruh,
    dadi cah wadon sing apik sampeyan wis mesthi wis
  12. Ndhelikake ora aran, ora supaya padha ngerti
  13. Nah, saiki padha ngerti!
  14. Supaya iku pindhah, supaya iku pindhah!
  15. Ora bisa terus bali maneh.
  16. Supaya iku pindhah, supaya iku pindhah!