Return to Video

Çalıkuşu 17.Bölüm

No subtitles available.
Title:
Çalıkuşu 17.Bölüm
Description:

Yapımcılığını Tims Productions'ın yaptığı yönetmenliğini Çağan Irmak ve Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği Çalıkuşun’da; "Feride İnadı Bırakıyor"

İnadı bırakan Feride (Fahriye Evcen) ve Kamran (Burak Özçivit) barışır ve sevgilerine sahip çıkarlar. Bu güzel haber, konaktakileri çok sevindirir.

Göstermelik evliliğinde mutsuz olan Selim (Deniz Celiloğlu), Feride'yi bir türlü aklından çıkaramaz. Onu gizlice izler, takip eder... Sarhoş olduğu bir gece, kendini Fransız Mektebi'nde bulur. Ona saldırır. Tehdit eder. Feride çok korkar. Olanları Müjgan Abla'sıyla paylaşır.

Besime Hanım (Elif iskender) ve diğerleri, Selim'in Feride'ye yaptığı tehditleri, olaylar büyümesin diye Kamran ve Seyfettin Bey'den (Mehmet Özgür) saklarlar ve kendi başlarına çareler ararlar. Ancak bu sırları, başlarına umulmadık belalar açacaktır.

Kamran, uzun zamandır hekimlikten uzaktır. Nihayet, yeniden bir hastaneye hekim olarak kabul edilir, çalışmaya başlar. Geçmişte yaptıklarından pişman olan Necmiye (Ebru Helvacıoğlu), Selim'den sık sık dayak yer. Besime Hanım bunu fark ettiği gün üzülür, kızını alıp eve getirir. Bunu anlayan Selim, deli gibi konağın kapısına dayanır.

Çalıkuşu Resmi YouTube kanalı: https://goo.gl/ctMltz

Tims Resmi Facebook Sayfası(Official Facebook Page): https://goo.gl/IV25TW

Çalıkuşu HD bölümler için tıklayın... https://goo.gl/8pHOhl

Çalıkuşu fragmanlar için tıklayın... https://goo.gl/ZJTrG7
https://goo.gl/2QjFg7

Çalıkuşu popüler videolar için tıklayın... https://goo.gl/JDOKoD

more » « less
Video Language:
Turkish
Team:
Captions Requested
Duration:
01:46:45

English subtitles

Incomplete
No revisions available.