Albanian subtitles

← ERB - Thomas Edison vs. Nikola Tesla

Get Embed Code
51 Languages

Subtitles translated from English Showing Revision 3 created 06/21/2014 by Serxhio Gjata.

 1. Cohu
 2. se do te elektrizohesh
 3. kur te filloj rrepin
 4. do te grabis stilin dhe do ta shtoj
 5. tek lista ime e gjate e patentave
 6. nderkohe qe ishe i zene
 7. duke hapur kanale
 8. dhe djegur ura
 9. une po nxirrja shpikje
 10. shtuar pasuri
 11. prandaj shko kthehu tek pellumbat e tu
 12. ti je nje budall
 13. i semure me OCD
 14. ti ske qire
 15. por u ndeze mire nga une
 16. do te shtyp Tesla
 17. ska si te ta them me te mire
 18. nuk e alternoj rrymen
 19. ta bej dissin drejtperdrejte
 20. Une shoh nje univers me energji te pafundme
 21. po asnje kercenim
 22. nga ky armik
 23. keshtu qe mund te me quash Tesla
 24. Nikola
 25. i veshur me elegance
 26. duke dhene mesime mbi elektricitetin
 27. kjo do te je ne test
 28. keshtu qe rrefehu
 29. per vjedhjet
 30. dhe leje boten ta dije
 31. cfare i beri Serbi
 32. Magjistarit te Menlo
 33. historia po rishkruhet
 34. edhe ne Reddit thuhet
 35. qe shpikjet e tua me te mira
 36. ishin menyra se si te vidhje
 37. e verteta vret
 38. je i varfer dhe i mbaruar
 39. as me behet vone
 40. per vizionet e tua
 41. neqoftese nuk nxjerrin fitim
 42. une bej=j biznes
 43. More vesh?
 44. gjera qe ti nuk munde
 45. Kaq i madh
 46. sa e bera New Jersey te duket mire
 47. po kendoj ne rregjistruesin qe shpika
 48. ti u munde ja ku e thashe
 49. dhe ve bast 50 mije dollare
 50. qe nuk kurre do ta harrosh
 51. pa mua
 52. ja nje vizion
 53. si do te ishte beteja
 54. pa drita
 55. pa kamera
 56. pa ze
 57. e shikon?
 58. ti i marre
 59. ti mendon se mund
 60. te me prekesh me kete ?
 61. ti nuk munde dot te menaxhoje dhuratat e mia
 62. me mendjen tende ziliqare
 63. cfare kisha une ne mendje
 64. ishte para asaj kohe
 65. ti nuk vodhe nga une
 66. ti i vodhe njerezimit
 67. eshte nje transmetim wireless i se vertetes
 68. dhe eshte nje histori e vertete shokuese
 69. i nje bankieri dhe teje
 70. dhe sikur njerezit ta dinin
 71. qe me ndalove te beja energjine falas
 72. ata do te mallkonin
 73. Con-Edison me te gjitha mjetet
 74. Kush fitoi?
 75. Kush eshte tjetri?
 76. Ti vendos