Macedonian subtitles

← ERB Thomas Edison vs. Nikola Tesla

Get Embed Code
51 Languages

Showing Revision 1 created 11/03/2014 by petar.krstevski.pk.

 1. Дојди
 2. ќе бидеш шокиран
 3. кога ќе ти направам електромагнетско сметање
 4. ќе го распарчам твојот стил и ќе го додадам
 5. на мојата долга листа патенти
 6. додека беше зафатен
 7. копајќи ровови
 8. и палејќи мостови,
 9. јас правев пронајдоци
 10. редев богатсво
 11. па врати се кај своите гулаби.
 12. Ти си гик,
 13. исплагиран од опсесивно-кумпулсивно нарушување
 14. Никогаш не си имал секс
 15. но сигурно те зезнав.
 16. Ќе те скршам Тесла
 17. нема начин да го направам тоа грижливо
 18. Никогаш не го менувам својот тек,
 19. те победив директно.
 20. Гледам универзум од непотрошлива енергија
 21. Но не и потенцијал за опасност
 22. од овој непријател
 23. па можеш да ме викаш Тесла
 24. Никола
 25. префинето облечен
 26. Давам лекции во електrична одмазда
 27. ова ќе биде на тест
 28. па признај им
 29. на твоите крадци
 30. и пушти го светот да
 31. дознае што Србинот направи
 32. за Волшебникот од Менло
 33. историјата ќе се препише
 34. и јас ја имам прочитано
 35. твојот најдобар понајдок
 36. е начин да се украде кредит
 37. Вистината боли
 38. ти си шворц.
 39. Не ми е гајле
 40. за твојата визија
 41. ако неможат да направат
  пари.
 42. Јас правам бизнис,
 43. разбрав
 44. работите кои ти неможеш,
 45. толку добро
 46. што го направив Њу Џерзи
  да изгледа добро.
 47. Јас имам рекорд што го измислив,
 48. ти беше отфрелен реков,
 49. ќе се обложам во 50
  илјади долари
 50. дека нема да заборавиш.
 51. Без мене
 52. еве како
 53. оваа битка ќе биде:
 54. Без светла,
 55. без камера,
 56. без звук!
 57. Гледаш?
 58. Глупаку
 59. мислиш дека ќе
 60. ме победиш со ова
 61. неможеш да управуваш
  со моите дарби
 62. со твојот алчен мал мозок
 63. што е во мојот
 64. си гo чека своето време
 65. не го украде од мене,
 66. ме украде од човештвото.
 67. Тоа е безжичен пренос на
  вистина,
 68. и шокантна вистинска приказна
 69. за банкар и тебе.
 70. И ако луѓето знаеја дека
 71. ти ме запре,правејќи ја
  енергијата бесплатна
 72. ќе го казнеа
 73. Едисон со секоја можност
 74. Кој победи?
 75. Кој е следен?
 76. Ти одлучуваш!