Return to Video

Sync contacts using CardDAV

 • 0:00 - 0:04
  Sinkronizo kontaktet duke përdorur CardDAV
 • 0:04 - 0:08
  Sinkronizimi të lejon të sjellësh kontaket e tua në pajisjen tënde iOS
 • 0:08 - 0:11
  Sinkronizimi i informacionit përditësohet automatikisht
 • 0:11 - 0:14
  pavarsisht nëse ndryshimet bëhen në pajisjen tuaj iOS apo ne Yahoo Contacts
 • 0:14 - 0:17
  Përdor CardDAV kur do të sinkronizosh vetëm informacionin e kontakteve tënde
 • 0:17 - 0:21
  -jo informacionin e produkteve të tjera të Yahoo
 • 0:21 - 0:25
  Procesi është i njëjtë për të tëra paisjet iOS
 • 0:25 - 0:28
  Shtyp Settings në menunë kryesore
 • 0:29 - 0:31
  Shtyp Mail,Contacts,Calendars
 • 0:31 - 0:33
  Shtyp Add Account (Shto llogari)
 • 0:33 - 0:36
  Shtyp Other (Tjetër)
 • 0:37 - 0:38
  Shtyp Add CardDAV Account (Shto llogari CardADV)
 • 0:39 - 0:43
  Ne rreshtin ''Server'' shkruani URL :
 • 0:43 - 0:46
  https://carddav.address.yahoo.com
 • 0:46 - 0:49
  Më pas shkruani IDnë tuaj te Yahoo,Fjalëkalimin dhe një përshkrim
 • 0:49 - 0:53
  Shtyp Next (Tjeter)
 • 0:53 - 0:57
  Shfaqet informacioni i verifikimit
 • 0:57 - 1:01
  Kontaktet tuaja tashmë janë librin e adresave te telefonit
 • 1:01 - 1:06
  Tashmë ti mund të kontaktosh me miqtë e tu ne anë të telefonit dhe mund të përditësohesh kudo ,në cdo kohë
Title:
Sync contacts using CardDAV
Description:

more » « less
Video Language:
English
Team:
Yahoo Help Videos
Duration:
01:13
Randa Mulford commented on Albanian subtitles for Sync contacts using CardDAV
Nertila Ismailaj edited Albanian subtitles for Sync contacts using CardDAV
 • Revision 1 published to YouTube http://youtu.be/HiFreoq9JLo

Albanian subtitles

Revisions