Javanese υπότιτλους

← What Happens to Your Body After You Die?

Πάρτε τον Κωδικό ενσωμάτωσης
70 Γλώσσες

Showing Revision 1 created 07/21/2020 by Suududdin munir.

  1. Mati Njengkelne
  2. tapi sing dialami rogomu sakwise mati apik
  3. ini tak wenehi eruh
  4. ojo kuwatir, iki uduk kemproh... banget
  5. pas ambegane manungso wes mandek
  6. sell nang rogo wes ga oleh oksigen maneh
  7. tapi sell sik iso urip pirang menit sakwise
  8. hasilno karbon dioksida
  9. karbon dioksida iku sifate asem
  10. lan ngumpul, teruh ngrusak jerone sel
  11. jerone sel ngandung enzim
  12. jeroane mulai metu semburat
  13. melepuh dadi nanah sing akeh nutrisine
  14. sakwise pirang minggu, nutrisine iku
  15. dadi panganane bakteri lan jamur
  16. jamur lan bakteri iku mangan rogo
  17. bakteri mangan jaringan
  18. terus nghasilke gas luwih soko 400 jenis
  19. termasuk freon
  20. bener, iku isine AC
  21. benzen, bahane lengo gas
  22. sulfur, sing ambune koyo entut
  23. lan molekul carbon tetrachlorinda
  24. sing iso digawe damkar karo resik-resik
  25. sampek ilmuan nemu gas beracun
  26. sampek kene, daging kari siso sitik
  27. lan iku dipangan karo... teroret...
  28. belatung lan set
  29. nyisakno gur kari balungan
  30. kolo mongso, protein nang balung terurai
  31. nyisakno balung diarani hydroxyapatite
  32. mari ngunu dadi debu
  33. awak dewe jupuk hikmahe
  34. kabeh bahan mau, termasuk debu
  35. iso nggawe lemah subur
  36. iso numbuhno tanduran lan panguripan
  37. sakwise awak dewe mati
  38. soko lemah bali nang lemah
  39. [tulisan lan cerito: Mark Fischetti]
    [sing ngedit: Kathryn Free]
  40. [sing nggawe: Eric R. Olson]