YouTube

Got a YouTube account?

Νέο: ενεργοποιείστε μεταφράσεις και λεζάντες που δημιουργήθηκαν από θεατές στο κανάλι σας στο YouTube!

Albanian υπότιτλους

← Maska juaj - Ekstrakt

Nga skuadra pas Miss Prezantimit. Së shpejti më 2014,
një eksplorim mbi maskulitetin amerikan.
http://facebook.com/themaskyoulivein

Πάρτε τον Κωδικό ενσωμάτωσης
40 Γλώσσες

Showing Revision 3 created 03/25/2014 by Arjan Bilo.

 1. Mjaft vajtove.
 2. Mjaft me lotë.
 3. Mos qaj.
 4. Ngrije kokën.
 5. Mjaft me ndjenjat.
 6. Mos ji frikacak.
 7. Mos lejo të të nënshtrojnë.
 8. Bëhu burrë.
 9. Dhe ji i mençur.
 10. Çdo moment qepe gojën.
 11. Mos u bëj qaraman.
 12. Meshkujt para femrave.
 13. Mos e lejo gruan të të drejtojë.
 14. Je një bushtër.
 15. Çfarë pederasti.
 16. Shko me dikë.
 17. Bëj diçka.
 18. Bëhu burrë.
 19. Bëhu burrë!
 20. Ji i guximshëm!
 21. Tre fjalët më shkatërruese për çdo djalë
  është kur i thonë që duhet të bëhet burrë.
 22. Në Amerikë kemi krijuar një ide për maskulitetin
  që i bën gjithë kohës të pasigurt djemtë.
 23. Brenda rrethit të tyre moshatar secili prej tyre
  sillet ashtu siç sillen të tjerët rreth tij,
 24. dhe ajo që u mungon është ajo që kërkojnë,
  e cila është afërsia.
 25. Në kohë të mira, djemtë rrinë pranë njëri-tjetrit,
 26. por kur gjërat vështirësohen
  ngelesh vetëm.
 27. Nga shkolla e mesme
  kam pasur katër shokë të ngushtë.
 28. Sapo hyra në shkollë të mesme u përpoqa
  të gjeja dikë sepse nuk duhet të kërkoja ndihmë.
 29. Fëmijët tanë ngrihen në mëngjes për të veshur
  maskat sesi duhet të shkojnë në shkollë.
 30. Shumë prej nesh nuk dinë
  sesi t'i heqin maskat.
 31. Çfarë nuk dëshiron
  që të shikojnë njerëzit?
 32. Pothuajse 90% prej jush kanë
  dhimbjen dhe zemërimin pas asaj letre.
 33. Nëse nuk ke qarë kurrë, të gjitha ndjenjat
  të janë ndrydhur përmbrenda dhe nuk i nxjerr dot.
 34. Ata përshtaten në një kulturë që nuk vlerëson
  feminitetin. Nëse kjo kulturë nuk vlerëson kujdesin,
 35. marrëdhëniet, ndarjen e ndjenjave, atëherë
  si djemtë ashtu dhe vajzat, do të çmenden fare.
 36. Në shkollë të mesme pata probleme me inatin.
  Ndihesha si i lënë menjanë.

 37. Të paktën një herë në vit
  jam pezulluar nga mësimi.
 38. Tek rrëmuja shkonim dhe përpiqeshim
  të dilnim prej saj.
 39. Djemtë priren të bëhen agresivë. Shumë njerëz
  e interpretojnë si depresion ose si ves të keq.
 40. Ndihesha sikur të ikja nga kjo jetë,
  që 6 vjeç e kam pasur në mendjen vetëvrasjen.
 41. Ndihesha vetëm për shumë kohë,
  dhe planifikoja vetëvrasjen.
 42. Qoftë vrasje apo vetëvrasjeje, njerëzit bëhen kështu
  kur ndihen të poshtëruar ose të dështuar si djem.
 43. Nëse ju thonë 'mos lejoni poshtërimin', dhe 'kjo është
  sjellja e duhur', respekti lidhet me dhunën.
 44. Nëse mund të bëhem burrë,
  pse të jem më pak, më kupton?
 45. Është si tip instinkti.
 46. Si shoqëri e sotme,
  si po tradhëtojmë djemtë tanë?
 47. Pra, bëhu burrë!
 48. Bëhu burrë.
 49. Bëhu burrë.
 50. Bëhu burrë.
 51. Gjej një fije burrërie!
 52. Sillu si burrë. Bëhu burrë.
 53. Bëhu burrë!
 54. Për fëmijët e mir, do të doja ta ndaloja këtu
  këtë histori maskuliteti.